Annelere “Annelik” sertifikası

Beldibi beldesinde oturan 3-6 yaş arası annelere yönelik düzenlenen ‘Aile ve Çocuk Eğitimi’ kursu sona erdi. Kursa katılan anneler sertifikalarını düzenlenen tören ile aldı.Marmaris Halk eğitim merkezi Müdürlüğü ile Beldibi...

Beldibi beldesinde oturan 3-6 yaş arası annelere yönelik düzenlenen ‘Aile ve Çocuk Eğitimi’ kursu sona erdi. Kursa katılan anneler sertifikalarını düzenlenen tören ile aldı.

Marmaris Halk eğitim merkezi Müdürlüğü ile Beldibi Belediyesi işbirliğinde düzenlenen kursta eğitim Marmaris Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Doğan tarafından verildi. Belediye Sosyal tesislerinde yıl boyunca eğitim gören annelere aile ve çocuk eğitimi konularında bilgiler aktarıldı. Drama konusunda da bilgilendirilen anneler kurs sonunda sertifika almaya hak kazandı. Kurs sonunda anne ve çocuk eğitimini başarılı ile tamamlayan annelere belgeleri Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli ve kurs öğretmeni Marmaris Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kazım Doğan tarafından verildi.

Kurs ile ilgili bilgi veren Beldibi Belediye Başkanı İdris İspirli, “Cennet annelerin ayakları altındadır. Buradaki annelere çocuklarına ve topluma daha bilinçli olmaları için eğitim veren ve bu yolda çaba sarf eden öğretmenlerimize ve annelere çok teşekkür ediyorum. Bu kursların aile yaşamınıza da büyük katkı sağladığını düşünüyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri