8 milyonluk tefecilik operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün yasa dışı şebekelere karşı çalışmaları aralıksız olarak sürerken son gerçekleştirilen operasyonda 8 milyon tl haksız kazan elde eden çete çökertildi.Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık...

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü’nün yasa dışı şebekelere karşı çalışmaları aralıksız olarak sürerken son gerçekleştirilen operasyonda 8 milyon tl haksız kazan elde eden çete çökertildi.

Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz ve ilçelerimizde tefecilik suçu ile mücadele kapsamında;

Marmaris ilçesinde modern tefecilik (pos tefeciliği) ve Milas ilçesinde tefecilik  suçuna yönelik 2 ayrı projeli çalışma başlatıldı.

Marmaris ilçesinde sürdürülen projeli çalışma sonucu elde edilen evrak ve belgeler üzerinde yapılan bilirkişi incelemesinde 8 milyon 401 bin TL  haksız kazanç elde ettikleri anlaşıldı.

Sürdürülen projeli çalışmalar neticesi delillendirme faaliyetleri tamamlanarak; Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Marmaris ilçesinde düzenlenen operasyon neticesi 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Öte yandan; Milas Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile Milas ve Bodrum ilçesinde düzenlenen operasyon neticesi,  6  şüpheli yakalanırken, 3 şüpheli ifadesi alınarak salıverildi  3  şüpheli ise gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili şahıslar haklarında düzenlenen yasal evraklarla adli makamlara teslim edilirken olaylarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri