4. Tarım ve Seracılık Fuarı açıldı

Agritech 4. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarı açıldı. Firmalar ve çiftçiler fuara yoğun bir ilgi gösterdi.75 firmanın katıldığı Fethiye tarım fuarı yapılan törenle açıldı. Açılışa...

Agritech 4. Fethiye Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Tarım Makineleri İhtisas Fuarı açıldı. Firmalar ve çiftçiler fuara yoğun bir ilgi gösterdi.

75 firmanın katıldığı Fethiye tarım fuarı yapılan törenle açıldı. Açılışa Muğla Valisi Hakan Güvençer, Fethiye İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, Seydikemer İlçe Kaymakamı Muammer Köken, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Nazif Ekici, Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tarım Fuarının açılış konuşmasını organizasyon yetkilisi Volkan Gülcan konuşma yaptı. Gülcan konuşmasında bu yıl 4.sü gerçekleştirilen fuara katılımın yoğun olmasından son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Fuarımız üreticilerimiz açısından çok önemli bölgenin üretim teknolojilerinin gelişimine katkısı mutlaka oluyor. Fuarın gerçekleştirilmesine katkıları olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Fethiye Ziraat Odası Başkanı Osman Nuri Demir de yaptığı konuşmada, “Fethiye Tarım ve Turizm kenti. Seydikemer ilçemizde aynı şekilde tarım üzerinde ilerliyor. Uzun süredir bizler oda olarak fuarları takip ediyoruz. Birçok üreticimizi fuarlara sürekli olarak götürdük onların yeni teknoloji ile buluşmalarına katkıda bulundu. Örtü altı ürün konusunda halkımız daha bilinçli üretim yapmaktadırlar. Halk dilinde hormonlu ürün yanlış anlaşılıyor. Bizim tarım ürünlerimizde kalıntı yok. Fethiye çiftçisi iyi çalışıyor. Koordineli bir şekilde İl ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüzle birlikte tarımın gelişmesi konusunda çok çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından daha sonra tarım fuarının açılışını Muğla Valisi Hakan Güvençer tarafından gerçekleştirildi. Vali Güvençer, tüm stantları ziyaret ederek, katılımcılara teşekkür etti. Dört gün boyunca ziyarete açık olacak fuarda tarım makineleri, tarım teknolojileri, tarım, ziraat, seracılık, sulama sistemleri, fidancılık, tohumculuk, organik tarım, su ürünleri ve tavukçuluk konularında firmalar katılıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri