Serkan Uzun: Suçlu hep mi dışarıdadır?

Kanlı terör olaylarını ve Türkiye’nin ulusal güvenliğini değerlendiren MHP Yatağan İlçe Başkanı Serkan Uzun, “ Suçlu hep dışarıda mıdır?” diye sordu.Mevcut iktidarın 57. T.C.Hükümetinin aldığı ekonomik ve sosyal...

Serkan Uzun: Suçlu hep mi dışarıdadır?

Kanlı terör olaylarını ve Türkiye’nin ulusal güvenliğini değerlendiren MHP Yatağan İlçe Başkanı Serkan Uzun, “ Suçlu hep dışarıda mıdır?” diye sordu.

Mevcut iktidarın 57. T.C.Hükümetinin aldığı ekonomik ve sosyal tedbirleri uygulayarak başarı kazandığını ileri süren Uzun; “ AK Parti tekrar tek başına iktidar olmuş ve çözüm süreci denen çözülme sürecinin de fitilini de ateşlemiştir. Bugün itibariyle gelinen bu noktada 14 yıldır tek başına iktidar olan AK Parti başta ulusal güvenlik olmak üzere ülke genelindeki tüm sorunlardan sorumludur. AK Parti  gerekli olan birçok sorunda gece yarıları bile kanun çıkartmış,ancak ulusal güvenlik vs. konularda işi savsaklayarak bu hale getirmiştir.

Ulusal güvenlik için tedbir almak istediniz de elinizden tutan mı oldu? Irak'ta askerimizin başına çuval geçirilirken iktidarda AK Parti vardı. Süleyman Şah Türbesi kaçırılırken iktidarda AK Parti vardı. Mavi Marmara gemisinde insanlarımız şehit edilirken iktidarda AK Parti vardı. Suriye tarafından uçağımız düşürüldüğünde iktidarda AK Parti vardı. Teröristlerin siyasi temsilcileri vekil seçilmek için cezaevinden çıkarıldığında iktidarda AK Parti vardı. 29 Ekim günü teröristler konvoyla geçip giderken iktidarda AK Parti vardı. Barzani AK Parti  kongresine onur konuğu olup 'Türkiye seninle gurur duyuyor'denirken iktidarda AK Parti  vardı. Sıfır şehitten şehit olmayan günlere geldiğimizde iktidarda AK Parti  vardı. Ülke şantiye alanına çevrilirken bacası tüten bir tek fabrika yapılmadığında iktidarda AK Parti vardı. Soma'da 301 madenci ölürken, halen tek bir sorumlu bulunmazken iktidarda AK Parti vardı. T.C. Başsavcısı makam odasında saatlerce sorgulanıp şehit edildiğinde iktidarda AK Parti vardı. Almanya'yı karıştıran Deniz Feneri davası Türkiye'de örtbas edilirken iktidarda AK Parti  vardı. -Doğu ve Güneydoğuda her yer hendek ve bariyer dolarken iktidarda AK Parti vardı.

Diğer yandan 10 yaşındaki cocuğa kadar ulaşan uyuşturucu kullanımı AK Parti  iktidarında oldu. Çocuk tacizcileri artarak devam ederken onları yargılayan yargıçlar görevden alınırken iktidarda AK Parti vardı. İnanın bu liste daha uzar gider. Dediğim gibi suçlu hep mi dışarıdadır? Kesinlikle hayır. Bir olmalıyız, birlik olmalıyız.Başta siyasi iktidar olmak üzere herkes gerekeni yapmalıdır. Hata yapabileceklerini kabul etmeli,hatalardan ders çıkartabilmelidir. Unutmayalım ki bu ülke hepimizin. Ortak paydalarımız da bellidir; vatan, bayrak, ezan.  Bu paydaların dışında bulunanlarla gelin hep birlikte mücadele edelim. Bolünürsek yok oluruz,birleşirsek tok oluruz. “dedi.

Bu haber toplam 260 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.