Serkan Şen, takımı şampiyonluğa taşıdı

Muğla Gençlik Spor Kulübü ve Menteşe Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı Antrenörü Serkan Şen'in Baş Antrenör olarak görev yaptığı Hokey Erkek Milli Takımı Malta'daki Akdeniz Kupası Şampiyonu oldu.26-29 Haziran 2015 tarihleri...

Serkan Şen, takımı şampiyonluğa taşıdı

Muğla Gençlik Spor Kulübü ve Menteşe Gücü Spor Kulübü Hokey Takımı Antrenörü Serkan Şen'in Baş Antrenör olarak görev yaptığı Hokey Erkek Milli Takımı Malta'daki Akdeniz Kupası Şampiyonu oldu.

26-29 Haziran 2015 tarihleri arasında Avrupa Hokey Federasyonu EHF tarafından Malta'da düzenlenen Akdeniz Kupasında İlk turda Slovenya'yı 4-2, Yarı Finalde Malta'yı 17-2 ve Finalde ise Hırvatistanı 7-3 yenen 16 Yaşaltı Erkek Milli Takımı Hokey tarihimizde ilk defa Akdeniz Kupasını ülkemize kazandırdı.

Milli Takımın Başantrenörü Serkan Şen, bu başarıyı kazanmalarında büyük emeği olan Federasyon Başkanı Kıvanç Hürdoğan , Asbaşkan Bayram Yüksel, Teknik Kurul Başkanı Resul Çekin ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e teşekkür ederken, Hokeyde alttan yetişen bu jenerasyonun ilk uluslararası müsabakası olduğunu vurguladı. Şen; “ İlerleyen dönemde Hokeyde ülkemizi Olimpiyatlarda temsil etme hakkını kazandırabilecek yetenekte sporcularımız yetişiyor. Amacımız ülkemizi olimpiyatlarda temsil etmek ve madalya kazanmak” diye konuştu.

Şampiyon Milli takım şu sporculardan oluşuyor: Müslüm Elagöz,Müslüm Kaya,Caner Avcı,Doğancan Özkan,Veysi Gürler,Fevzi polat,Furkan Ataş.

Bu haber toplam 268 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.