Serkan Şen Milli Takım’ın başına getirildi

Muğla Hokey Takımlarının birbiri ardına elde ettiği başarılarda büyük katkısı olan Antrenör Serkan Şen, Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Bayanlar Hokey A Milli Takım Antrenörlüğüne getirildi.Muğla’da bu yıl 5 sporcunun...

Serkan Şen Milli Takım’ın başına getirildi

Muğla Hokey Takımlarının birbiri ardına elde ettiği başarılarda büyük katkısı olan Antrenör Serkan Şen, Türkiye Hokey Federasyonu tarafından Bayanlar Hokey A Milli Takım Antrenörlüğüne getirildi.

Muğla’da bu yıl 5 sporcunun milli takım kampına, 3 sporcunun da milli takımla Avrupa Şampiyonası kadrosuna girmesinde büyük pay sahibi olan ve bu yıl Muğla’ya hokey branşında Liselerarası Hokeyde Türkiye 2.liği, Kulüplerarasında Türkiye 3.lüğü ve Türkiye 4.lüğü gibi başarılar kazandırdı. Bu yıl Muğla’yı Süper Ligde temsil eden takımlar Muğla Özel İdare Spor Kulübü ve Muğla Gençlik Spor Kulübünün antrenörlüğünü de yapan Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün kadrolu antrenörü Serkan Şen, A Milli Bayan Takımımız ile Yunanistan’da 16-27 Temmuz 2013 tarihleri arasında yapılacak Bayanlar Hokey Avrupa Şampiyonasında milli takımımızın başında görev yapacak.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.