“Senin Olsun Diye Paylaşıyorum”

Fethiye Belediyesi tarafından başlatılan “Senin Olsun Diye Paylaşıyorum” projesi ile biriken oyuncaklar Menteşeoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluştu.Yaklaşık bir senedir sürdürülen proje ile daha önce köy okullarına...

“Senin Olsun Diye Paylaşıyorum”

Fethiye Belediyesi tarafından başlatılan “Senin Olsun Diye Paylaşıyorum” projesi ile biriken oyuncaklar Menteşeoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri ile buluştu.

Yaklaşık bir senedir sürdürülen proje ile daha önce köy okullarına yaklaşık 10 bin adet oyuncak ile 5 bin adet hikâye kitabı dağıtımı gerçekleştirilen Fethiye Belediyesi, şimdi ise biriken oyuncakları Menteşeoğlu ilköğretim okulu öğrencileri ile buluşturdu.

Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi önünde bulunan üzerinde “Senin Olsun Diye Paylaşıyorum" yazılı kumbaraya atılan oyuncak ve kitaplar daha önce köy okullarımızda bulunan öğrencilere dağıtılmıştı.

Aynı şekilde kumbarada biriken oyuncak ve kitaplar Fethiye Belediyesi ekipleri tarafından bu sene Menteşeoğlu İlköğretim Okulu öğrencilerine dağıtıldı. Kullanılmayan veya paylaşılması istenen oyuncak ve hikâye kitapları okul öğrencileri ile Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelleri aracılığı ile paylaşıldı.

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışma hakkında bilgi veren Çevre Sağlığı Teknisyeni Ali Rıza Kıroğlu, “Çocuklarınızın kullanmadığı ya da kullanmaktan sıkıldığı oyuncakları ya da hiç kullanılmamış oyuncak ve kitapları Kültür Merkezi önündeki kumbaraya bırakabilirsiniz. Bu sayede bir başka çocuğumuzun mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Bugüne kadar dağıtımı gerçekleşen oyuncakları, bu kumbaraya bırakan velilere ve çocuklara çok teşekkür ederiz. Katılımın artmasını umut ediyoruz" dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.