SEN TAHTAKALE’DE KASETÇİ OLURSUN

Başbakan Erdoğan’dan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na;Sen Tahtakale’de kasetçi olursunBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kasetten medet umarak başbakan olacağını sandığını, ancak Tahtakale'de...

SEN TAHTAKALE’DE KASETÇİ OLURSUN

Başbakan Erdoğan’dan, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na;

Sen Tahtakale’de kasetçi olursun

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kasetten medet umarak başbakan olacağını sandığını, ancak Tahtakale'de kasetçi olabileceğini söyledi.Başbakan Recep Erdoğan, partisinin Muğla’daki mitingde binlerce partiliye seslendi.  Eski garaj alanında halka hitap eden Başkan Erdoğan, büyükşehir yasasına önce CHP’nin karşı çıktığını belirterek, "Muğla ve diğer illeri büyükşehir yapınca ilk karşı çıkan CHP oldu. Bu CHP şimdi hangi yüzle sizin karşınıza gelecek de oyunuzu bize verin diyecek. Siz sorun hangi yüzle oy istemeye geliyorsunuz diye. Bunlar kasaba bile yönetemez. Ben belediyecilikten geliyorum. İstanbul'u kimden aldım CHP’den. CHP yolsuzluklar içindeydi. İSKİ yolsuzluğunu biliyorsunuz. İstanbul susuzdu aynen burası gibi. Hava kirliliği vardı. Muğla da bunu hak etmiyor. İnşallah Muğla’yı AK Parti Büyükşehir Belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.

“Korkutma siyaseti yapıyorlar”

CHP’nin korkutma siyaseti ile işi idare ettiğini ileri süren Başbakan Erdoğan, “CHP iftira ile, kasetler ile, istismar siyasetçiliği ile, milli değerleri kullanarak bunları tehdit altında imiş gibi gösteriyor. 12 yıldır hükümetiz. Kimsenin hayat tarzını karışmadık. Kimsenin yediğine içtiğine karışmadık. Giyimine kuşamına, diline, etnik kökenine, milli ve manevi değerlerine karışmadık. Tam tersine özgürlüklerin barışın kardeşliğin bir arada yaşama kültürünün arkasında olduk. CHP geliyor Muğla’da asılsız korkular pompalıyor. Söyleyecek fikirleri olmadığı için korku siyaseti peşinde. Ankara’da farklı işlerin peşinde. Ankara’da Pensilvanyalı zat ile darbe planlıyor. Ellerine bir ses kaydı tutuşturuyorlar, CHP de onunla idare ediyor. CHP ve MHP’den bir proje duydunuz mu bugüne kadar? Bunlar üç kafadar. CHP Genel Müdürü, MHP Genel Başkanı ve Pensilvanyalı bir zat kafa kafaya verdiler, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine hücum ettiler. Ulusal güvenliğimize saldırıyorlar. Fıkra gibi bunlar. CHP’ye kaset ile genel başkan ataması yaptılar. Şimdi de güya Başbakanı devirip Başbakan olarak atayacaklar. Bu ülke kaset ile değil, şehitlerin kanı ile kuruldu. Bu ülke, kasetler ile devrilemeyeceği kadar büyük bir ülke” diye konuştu.

“Bunlar koyunları bile kaybedeler”

Son günlerde gündemden düşmeyen ses kayıtlarını da değinen Başbakan Erdoğan, “Pensilvanyalı zatın emrinde olan bir kısım yargı ve emniyet içinde yuvalanmış bir çete sabah akşam Türkiye’yi gizli gizli dinliyor. Yaklaşık 3 bin kişiyi 3 yıl boyunca dinlemişler. 450 MHP’liyi dinlemişler. Hiçbir ayrım yapmadan kendileri dışında kim varsa dinlemiş ve kaydetmişler. CHP Genel Müdürüne sormak lazım. Son yerel seçimlerde İstanbul Belediye Başkan adayı olmuştun. Kaydını da Kağıthane ilçesine götürmüştü. Nerede oturuyorsun dediler. Kağıttepe de oturuyorum dedi. O seçimde oyunu da kullanamamıştı. Oyunu kullanamayan birisinden başbakan olur mu? Bunlar üç-beş koyunu teslim etsen kaybeder gelirler. Milletim zaten bunları biliyor ve bildiği için prim vermiyor. ” dedi.

“Cemaate yüklendi”

Devletin tüm okullarında bundan sonra çocuklara ücretsiz hafta sonlarında kurs verileceğini açıklayan Erdoğan, “Sizden tek şey istiyorum. Çocuklarınızı bu paralel örgütün dershanesine gönderenler, bu çocuklarınızı lütfen bu dershanelerden alın, okullarından alın. Devletimizin okulları var. Yasa çıktı. Bundan böyle hafta sonlarında da anne-baba isterse takviye kursları okullarımızda vereceğiz. Ücreti tamamen devlet ödeyecek. Çünkü bunlar milletimi çok sömürdüler. Sülük gibi emdiler. Sülük çok değerli bir hayvandır, zararlı olan kanı emer, ama bunlar maalesef faydalı olan kanı emdiler. Bunlar çok tehlikeli. Bunlar ablalar yetiştirmişler. O ablalar gece seansları yapıyor. Yurtta kalan yavrularımızı gece ayağa kaldırıp başbakanı beddua ettiriyorlar. Biz zulümle emir olunmadık, gazapla emri olunmadık, biz rahmetle emrolunduk. Zulüm için değil. Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır inşallah. Bunun için yola çıktık. Böyle yürüyeceğiz. O harekete gönül veren saf ve temiz kardeşlerime sesleniyorum. Bu oyunu bozun” şeklinde konuştu.

“Senden Tahtakale’de kasetçi olur”

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü: "2002 yılında göreve geldik. Milli gelir 230 milyar dolar. 79 senede Osmanlı dahil 230 milyar dolar. Biz bunun üzerine 11 yılda 570 milyar dolar ilave ettik. Bizden önceki hükümet 23,5 milyar dolar IMF’ye borç bıraktı. Bunu da biz ödedik. IMF bizden 5 milyar dolar borç istiyor vereceğiz. Merkez Bankasının kasasında 27,5 milyar dolar vardı. Şimdi 124 milyar dolar var. Nereden nereye? Yere sağlam basıyoruz. Yolsuzlukların olduğu bir iktidar bunu yapabilir mi? Ey Genel Müdür sen git kaset ara, kaset arama ile meşgul ol. Senden ancak Tahtakale piyasasında kasetçi olur. “dedi.

Muğla’daki yatırımları sıraladı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının sonunda Muğla’ya bir de müjde vererek Muğla’ya Şehir Hastanesi yapacaklarını açıkladı. Erdoğan, “Biz göreve geldikten sonra Muğla’da 276 km. bölünmüş yol yaptık. Muğla-Denizli arası devam ediyor. Ören’de bir yat limanı yapıyoruz. İnşaası süren 200 yat kapasiteli liman bitecek. Datça Yat limanı devam ediyor. 2013 yılında Muğla havalimanları ile yaklaşık 7,5 milyon yolcu taşındı. Şimdi gelelim Muğla’ya müjde vermeye. 700 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. Bu hastane içinde her türlü sağlık hizmetini alabileceğiniz, donanımı otoparkı ile modern bir sağlık kampüsü olacak. Altyapı çalışmaları bitmek üzere. Temeli attığımız andan itibaren 30 ay. Muğla’ya 12 yılda 8 katrilyon liralık yatırım yaptık. Ulaştırma ve Haberleşme 942 trilyon, orman su işleri 1,8 katrilyon, tarımda 799 trilyon, enerjide 539 trilyon, turizmde 160 trilyon, gençlik ve sporda 326 trilyon, sağlık 129, eğitimde Muğla’ya 632 derslik 10 bin bilgisayar gönderdik. 490 okula internet bağlantısı yapıldı. 343 adet bilişim teknolojisi kurduk. 920 sınıfa etkileşimli tahta monte edilmiş durumdu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesine toplamda 87 trilyon kredi ve burs dağıttık. 55 trilyon turizm yatırımlarına destek sağladık” dedi.

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.