Şen, bayan öğrencilerden hokey oluşturdu

Hokey A Milli Takım Antrenörü Serkan Şen, Yatağan’ın Bozüyük ilçesi ortaokulunda okuyan 15 kız öğrenciden bayan hokey takımı oluşturdu.Hokey A Milli Takım Antrenörü Serkan Şen ve Yatağan’ın Bozüyük ilçesinde bulunan...

Şen, bayan öğrencilerden hokey oluşturdu

Hokey A Milli Takım Antrenörü Serkan Şen, Yatağan’ın Bozüyük ilçesi ortaokulunda okuyan 15 kız öğrenciden bayan hokey takımı oluşturdu.

Hokey A Milli Takım Antrenörü Serkan Şen ve Yatağan’ın Bozüyük ilçesinde bulunan Bozüyük ortaokulunda Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren ile beraber bayanlardan oluşan hokey takımı kurdu. Milli takıma sporcu yetiştirmeyi hedefleyen Şen ve İmren, kız öğrencilerin hırslı ve azimli oluşundan dolayı böyle bir sporu oluşturmak istediklerini belirttiler.

Takıma giren sporculara madalya, tişört ve formalarını verdiklerinden yaşadıkları mutluluğun paha biçilemez olduğunu söyleyen Milli Takım Antrenörü Serkan Şen ve Okulun Beden Eğitimi Öğretmeni Mahmut İmren, “Amacımız bu sporcu grubundan en az 1 ya da 2 kişiyi Hokey Milli Takımlarına kazandırmak. Hokey branşı ülkemizde yeni geliştiği için yetenekli sporcular doğru antrene edilirse Milli Takımlara girme şansını yakalayabiliyorlar. Köy ve ilçelerimizde Hokey sporu sayesinde birçok yeni yetenek hem Türk sporuna, hem de topluma kazandırılabilir” dedi.

Öğrencilerin çok iyi sporcu olmasını istediğini belirten Antrenör Serkan Şen, “Hokey bir takım sporu olduğu için 10 kez Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında Milli Formayı giyen bir sporcu sınavsız olarak Millilik ataması ile  Devlet Okullarına Öğretmen olarak ataması yapılıyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.