Sektör temsilcileri ve öğrenciler buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen “İstihdam Fuarına” öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.MSKÜ Ortaca Meslek Yüksek Okulu bünyesinde 3’üncüsü düzenlenen geleneksel turizm sektörü...

Sektör temsilcileri ve öğrenciler buluştu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksek Okulu tarafından düzenlenen “İstihdam Fuarına” öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

MSKÜ Ortaca Meslek Yüksek Okulu bünyesinde 3’üncüsü düzenlenen geleneksel turizm sektörü ve öğrenci buluşmalarına bölgeden 36 otel ve turizm seyahat firması katıldı. 800 öğrenci katılımcı firmalarla staj ve çalışma görüşmesi yaptı.

Firma yetkilileri ile bire bir görüşen öğrenciler çalışmak istedikleri firmaların stantlarında form doldurdu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ramazan Güp, amaçlarının öğrencileri sektörle buluşturmak olduğunun altını çizdi.

Prof. Dr. Güp; “1. Sınıfta okuyan öğrencilerimiz sektörle buluşarak staj yapma şansı elde ediyorlar. Staj yapacakları yerleri kendileri seçebiliyorlar. Aynı zamanda okulu bitiren öğrencilerimize de kendi alanlarıyla ilgili iş yerlerinde çalışabilmeleri için bir fırsat sağlamak istiyoruz.” diye konuştu.

Ortaca Meslek Yüksek Okulu bünyesinde turizmle ilgili iki tane önemli bölüm olduğunu hatırlatan Prof. Dr. Güp, “Hem sektörün öğrencilerimizden faydalanması hem de öğrencilerimizin istedikleri iş yerlerinde çalışması bizim en önemli görevlerimizden bir tanesi, bu amaçla da her yıl sektör ve öğrenci buluşması Meslek Yüksek Okulumuzda yapılıyor.” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.