Sekizinci kez usta şair için

3.Uluslararası Milas Festivali 6-7 Eylül’de  ‘Ören 8. Melih Cevdet Anday Şiir Günleri Keramos Kültür Şenliği’yle birlikte Ören’de gerçekleştirilecek.3.Uluslararası Milas festivali ‘Ören 8. Melih Cevdet Anday Şiir...

Sekizinci kez usta şair için

3.Uluslararası Milas Festivali 6-7 Eylül’de  ‘Ören 8. Melih Cevdet Anday Şiir Günleri Keramos Kültür Şenliği’yle birlikte Ören’de gerçekleştirilecek.

3.Uluslararası Milas festivali ‘Ören 8. Melih Cevdet Anday Şiir Günleri Keramos Kültür Şenliği’ adı altında Milaslıları dolu dolu bir program bekliyor.

‘Karacahisar köyüne termik santrali istemiyoruz’ imza kampanyası Ören festivalinde iki gün boyunca devam edecek.  6-7 Eylül saat 14.00’te Tuna Kafe’de başlayacak olan ‘Tavla Turnuvası’, 7 Eylül saat 20.00’de ‘Tavla Turnuvası Ödül Töreni’ ile kazananlara çeşitli hediyeler verilecek.

Ören Park Kafe’ de saat 19.30’da düzenlenecek olan Melih Cevdet Anday ‘Yaşam ve Şiirleri’ adlı panelde Melih Cevdet Anday ödülüne layık görülen yazar Turgay Fişekçi'ye ödülü verilecek. Festival, 6 Eylül saat 22.00’de Grup Pusula ve 7 Eylül saat 21.30’da Ezgi’nin Günlüğü konserleri ile devam edecek.

Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, vefatından önce son günlerini Ören beldesinde geçiren usta şair Melih Cevdet Anday anısına düzenlenen kültür şenliğinin bu yıl sekizincisinin gerçekleştirileceğini söyledi. Turan, Anday’ın anısını yaşatmayı Örenliler olarak bir borç bildiklerini ifade ederek; “Şenliğimiz her yıl oldukça renkli geçmesinin yanı sıra kültürümüzün önemli örneklerini de burada yaşatıyoruz. Bu yıl Milas Belediyesi’nin festivaliyle şenliğimiz biraz daha renklendi. Tüm halkımızı cennet Ören’e bekliyoruz.” dedi.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.