Sekibaşı Hamamında ‘Eski Tas Eski Hamam’

Menteşe Belediyesi ve Şeli Art Project işbirliğiyle “Eski Tas Eski Hamam – Farklılıklar ve Farkındalık II“ başlıklı sergi 500 Yıllık Tarihi Sekibaşı Hamamında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.Begüm Antalya, Kübra...

Sekibaşı Hamamında ‘Eski Tas Eski Hamam’

Menteşe Belediyesi ve Şeli Art Project işbirliğiyle “Eski Tas Eski Hamam – Farklılıklar ve Farkındalık II“ başlıklı sergi 500 Yıllık Tarihi Sekibaşı Hamamında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Begüm Antalya, Kübra Aydoğan, Catherine Barbaroux, Pınar Ervardar, Rolana Ceckauskaute, Gelengül Filiz, İlker Kayalı, Beril Taşkent, Derya Tatari, Yağız Efe Öz, Gizem Uzkur, Harika Ören, Sibel Tan, Çiğdem Şahin, Banu Erdem, Yusuf Tolga Ünker ve Şeli Abut Benhabib’in çağdaş resim sanatı eserlerinin yer alacağı sergi, 08 Şubat 2016 Pazartesi Günü Saat: 17.30’da açılacak.

Tarihi Sekibaşı Hamamında çeşitli sergilere yer verildiğini belirten Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Muğla Belediyesi zamanında restore edilen 500 Yıllık Tarihi Sekibaşı Hamamımız, şimdiler de kentle ilgili tüm yayınların yer aldığı, bellek ve sanat galerisi işlevini görüyor. İlçemize ziyarete gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası da olan Tarihi Sekibaşı Hamamımız da Eski Tas Eski Hamam – Farklılıklar ve Farkındalık II başlıklı sergiyi önümüzdeki günlerde sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyoruz. Hamamönü mevkiinde 15’inci Yüzyıla ait olduğu bilinen ve kültür turizmi kapsamında restore edilerek hizmete açılan Tarihi Sekibaşı Hamamımız da sanatçılara ve sergilere yer vermeye devam edeceğiz” dedi.

“Eski Tas Eski Hamam – Farklılıklar ve Farkındalık II “ başlıklı sergi 12 Şubat 2016 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.

Bu haber toplam 143 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.