Şekerbank’tan esnafa Kahraman Kredi

Şekerbank Muğla’nın Kurtuluş Yıldönümüne özel olarak Muğlalı esnaflara “Kahraman Kredi” verecek. Kampanya 13 Eylül 2013 tarihine kadar devam edecek.Şekerbank, Muğla’nın 92. kurtuluş gününe özel “Kahraman Kredi”...

Şekerbank’tan esnafa Kahraman Kredi

Şekerbank Muğla’nın Kurtuluş Yıldönümüne özel olarak Muğlalı esnaflara “Kahraman Kredi” verecek. Kampanya 13 Eylül 2013 tarihine kadar devam edecek.

Şekerbank, Muğla’nın 92. kurtuluş gününe özel “Kahraman Kredi” kampanyası başlattı. Muğlalı esnafın ve küçük işletmelerin her türlü finansman ihtiyacını karşılamayı hedefleyen “Kahraman Kredi” kampanyası, Muğla’nın kurtuluş haftası nedeniyle Muğla, Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas ve Ortaca şubelerinde 02 Eylül - 13 Eylül 2013 tarihleri arasında devam edecek.

Şekerbank, küçük işletmelerin lider bankası olma hedefi doğrultusunda, bu kesimde yer alan  Muğlalı müşterilerine, düşük faizli ve taksit ötelemeli finansman imkanı sağlayacak. Kahraman Kredi kampanyası kapsamında, Muğlalı esnaf ve küçük işletmeler, 30.000 TL’ye kadar kredi kullanabilecek. 1 yıl vade için, aylık yüzde 1,35 faizin uygulanacağı Kahraman Kredi, ayrıca üç ay taksit ötelemeli olacak.

Milli günlerde de esnafın yanında

Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız,  Anadolu’daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını söyledi. Halit Haydar Yıldız, “Anadolu Bankacılığı misyonumuz doğrultusunda, Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz” dedi.

Şekerbank Hakkında:

12 Ekim 1953 yılında kurulan Şekerbank T.A.Ş., İşletme ve Tarım Bankacılığı, Kurumsal Bankacılık, Ticari/KOBİ Bankacılığı ve Bireysel Bankacılık alanlarında hizmet vermektedir. Türkiye’de İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi’ne ilk giren banka olan Şekerbank’ın Türkiye genelinde 282 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu) ve 1 yurt dışı temsilciliği bulunmaktadır.

Şubelerinin %65’i Anadolu’da bulunan Şekerbank, toplumsal kalkınma hedefli tabana yaygın bankacılık anlayışıyla misyonunu ‘Anadolu Bankacılığı’ olarak tanımlamıştır. Bu misyon doğrultusunda Şekerbank, enerji verimliliğinin finansmanında Türkiye’de bir ilk olan ‘EKOkredi’ projesiyle bugüne kadar 30 bine yakın kişiyi enerji tasarrufu ile tanıştırmış, uluslararası finans kuruluşları ile Anadolu KOBİ’leri arasında finansman köprüsü oluşturan Türkiye’nin ilk VTMK (Varlık Teminatlı Menkul Kıymet) ihracını gerçekleştirmiş ve bankacılık hizmetiyle tanışmayan segmentlere özel ürünler geliştirmiştir. 30.09.2012 itibariyle Şekerbank’ın toplam kredi portföyünün  %66’sını çiftçi, esnaf, işletme ve KOBİ’lere, % 23’ünü ticari ve kurumsal segmente, %11’ini ise bireysel bankacılık müşterilerine kullandırılan krediler oluşturmuştur.

1983 yılından bu yana Türkiye’nin dört bir yanındaki ilköğretim öğrencilerine ücretsiz olarak ulaştırılan Şeker Çocuk Dergisi’ni yayınlayan Şekerbank, ‘Anadolu Bankacılığı’ misyonunu kültürel alana da taşımıştır. Bu doğrultuda ülkemizin ilk yeni medya odaklı sanat platformu olan ‘Açıkekran’ı  hayata geçiren Banka, Alpullu’dan Mardin’e 7 ildeki şubesinde çağdaş sanat eserlerini sergileyerek Anadolu’yu güncel sanatla buluşturmaktadır.

Türkiye çapındaki 70 il ve 92 merkez dışı ilçede bulunan 282 şubesinin yanı sıra, sekerbank.com.tr ve 444 78 78 üzerinden müşterilerine hizmet veren Şekerbank’ın iştirakleri arasında; Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şekerbank Kıbrıs Ltd. ve Şeker Finans yer almaktadır.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.