Şehitler için Kur’an Tilaveti

Marmaris ilçesinde Ensar Vakfı Ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tertiplediği şehitler için okutulan Kuran Tilaveti'ne yaklşaık 2 bin kişi katıldı.Gecede Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin İmamı Mehmet Bilir Kuran tilaveti...

Şehitler için Kur’an Tilaveti

Marmaris ilçesinde Ensar Vakfı Ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün tertiplediği şehitler için okutulan Kuran Tilaveti'ne yaklşaık 2 bin kişi katıldı.Gecede Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin İmamı Mehmet Bilir Kuran tilaveti ile gönülleri fethetti.

Grand Yazıcı Turban Otel'de şehitler için düzenlenen Kuran Tilaveti'ne Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel, Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Mansur Harmandar, Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci,Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Camii İmamı Müslüm Çavlı tarafından okunan Kuran tilaveti ile başladı. Ardından Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz kürsüye çıkarak kutsal kitap Kuranı Kerim'in indirilişi ve yazılışı hakkındaki konuşma gerçekleştirdi.Konuşmanın ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin İmamı Mehmet Bilir ,izleyenlere Kuran-ı Kerim ziyafeti sundu. Kuran-ı Kerim okuma yarışmasında dünya ikincisi olan Bilir'in kuran ziyafeti beğeni ile dinlenirken salondakilere duygulu anlar yaşattı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.