Şehitler için 250 bin hatim

Ortaca İlçe Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Çanakkale Savaşlarının 98'inci yıldönümü münasebetiyle düzenlediği ”250 Bin Şehide 250 Bin Hatim” kampanyasına destek verdi.Ortaca Müftüsü Dr. İbrahim...

Şehitler için 250 bin hatim

Ortaca İlçe Müdürlüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Çanakkale Savaşlarının 98'inci yıldönümü münasebetiyle düzenlediği ”250 Bin Şehide 250 Bin Hatim” kampanyasına destek verdi.

Ortaca Müftüsü Dr. İbrahim Özler, yaptığı açıklamada, “Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl anılan ve bu yıl 98. yıldönümü olan "18 Mart Çanakkale Savaşları ve Şehitler Günü" münasebetiyle şehitlerimize verilebilecek en güzel hediyenin Kur’an-ı Kerim olması gerçeğinden hareketle 18 Mart Şehitler Günü’ne yetiştirilmek ve hatim duası yapılmak üzere '250 Bin Şehide 250 Bin Hatim' kampanyası düzenlendi. Ortaca İlçe Müftülüğü olarak aziz şehitlerimize karşı vefa borcumuzu yerine getirebilmek amacıyla bu hatim kampanyasına 105 hatim okuyarak katıldı” diye konuştu.Dr. Özler, bu kampanyaya destek veren din görevlileri başta olmak üzere tüm vatandaşlara da ayrı ayrı teşekkür etti.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.