“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Yeşilyurt pazar esnafını gezerek yöre halkıyla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Yenice, ziyaretleri sırasında şehit ailesini...

“ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice, Yeşilyurt pazar esnafını gezerek yöre halkıyla sohbet etti ve sorunlarını dinledi. Yenice, ziyaretleri sırasında şehit ailesini ve 100 yaşındaki Hediye Demirel’i de unutmadı.

2014 yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Menteşe Belediye Başkan Adayı Osman Can Yenice eşi Zuhal Yenice ile birlikte Yeşilyurt pazarını gezerek vatandaşlarla kucaklaştı.

İlçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği gezide Yenice, 85 yılında Hakkari Çadır Karakolunda PKK’nın ilk şehitlerinden Er Ömer Kara’nın ailesini ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Yenice, seçilmeleri durumunda şehit ve gazi ailelerini yalnız bırakmayacaklarını, sorunlarının çözümü noktasında çaba harcayacaklarını söyledi.

Ardından birçok televizyon programına konuk olan 100 yaşındaki Hediye Demirel’i de ziyaret eden Yenice, yaşlıların geçmişimiz ve yakın tarihimizle önemli bir bağ olduklarını vurgulayarak “Göreve gelmemiz durumunda yaşlılarımıza yönelik önemli ve güzel projelerimiz var. Onların kalan ömürlerini mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamaları için çalışacağız” dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.