Şehit Ailelerinden Gümüş’e plaket

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdiler.Ziyarette Menteşe Belediyesini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten...

Şehit Ailelerinden Gümüş’e plaket

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’ü makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdiler.

Ziyarette Menteşe Belediyesini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Dernek Başkanı Mehmet Akkuş, “Başkanımıza teşekkür ziyaretinde bulunduk. Başkanımız göreve geldiği günden bu yana her zaman bizlere destek olmuş, yanımızda yer almıştır. Bugüne kadar birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Ne zaman Başkanımıza ulaşmak istesek veya bir talebimizi iletsek, sağ olsun bizleri kırmadı. Halkın içinden gelen, halk için çalışan bir Belediye Başkanımızın olması bizleri ayrıca mutlu ediyor. Kendisine Derneğimiz, şehit ve gazi yakınlarımız adına teşekkür eder, bu duygu ve düşüncelerle plaketimizi takdim ederiz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gümüş, “Dernek Başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Belediye olarak her zaman derneklere ve sivil toplum kuruluşlarına destek olmaya ve birlikte çalışmaya gayret ettik. Bundan sonra da elimizden geldiği kadarıyla destek olmaya devam edeceğiz. Bu anlamda Dernek Başkanımıza ziyaretleri nedeniyle teşekkür eder, vatanımız için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi huzurlarınızda bir kez daha saygı ve minnetle anarım” dedi.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bugüne kadar yapmış olduğu katkılarından dolayı, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’e, Başkan Yardımcıları Mehmet Güven, Levent Ünver ve Murat Gökalp’e birer plaket takdim edildi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.