Şehit Aileleri yemekte buluştu

Yatağan İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle,  GELİ Sosyal tesislerinde Şehit ailelerine yemek verildi.Akşam düzenlenen yemeğe Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, Garnizon Komutanı ve İlçe J. Komutanı...

Şehit Aileleri yemekte buluştu

Yatağan İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle,  GELİ Sosyal tesislerinde Şehit ailelerine yemek verildi.

Akşam düzenlenen yemeğe Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, Garnizon Komutanı ve İlçe J. Komutanı Yüzbaşı İ. Kamil Kıspet, Cumhuriyet Baş Savcısı Soner Gül, Emniyet Müdürü Oğuz Kaan Akçal, İlçe Müftüsü Şehabettin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ceylan ve Şehit aileleri katıldı.

Yatağan Kaymakamı Veli Biçer, Şehit aileleriyle yakından ilgilenip onların acılarına ortak oldu. Garnizon Komutanı ve İlçe J. Komutanı Yüzbaşı İ. Kamil Kıspet ise şehit ailelerini kapıda karşıladı.

1997 yılında Muş’un Varto İlçesinde şehit olan Piyade astsubay Engin Yalçın’ın annesi Hatice Yalçın; ‘Kaymakamımız, Komutanımız ve herkesten Allah Razı olsun, bizleri hiç unutmazlar her zaman arayıp sorarlar, evlatlarımızı şehit verdik, Vatan sağ olsun’ dedi.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.