“Şehir Fethiysopar’a sahip çıkmalı”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ligte zor günler geçiren Fethiyespor’a bütün şehrin sahip çıkması çağrısında bulundu.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor satış ürünleri mağazasını da ziyaret...

“Şehir Fethiysopar’a sahip çıkmalı”

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, ligte zor günler geçiren Fethiyespor’a bütün şehrin sahip çıkması çağrısında bulundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiyespor satış ürünleri mağazasını da ziyaret etti. Fethiyespor ürünlerini inceleyen ve kendisine ‘İzindeyiz’ yazılı bir Fethiyespor atkısı alan Başkan Saatcı, geleceğe artık umutla baktıklarını ifade ederken, şehrinde takımına sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Mağazayı inceledikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Fethiyespor’un satış ürünlerinin yerini düşünen, planlayan ve görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah Engin hocamız geldikten sonra, Fenerbahçe galibiyeti ile başlayan bir değişim yaşıyoruz. Geleceğe biraz daha umutla bakıyoruz. Ben bu anlamda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma, Sayın Başkana, hocama ve futbolculara teşekkür ediyorum. İnşallah bu galibiyetler, şehrinde takımımızı bir başka sahiplenmesine vesile olur. Fethiyesporumuzun bu sene hedefi olan önce PTT 1. Liginde kalıcı olmak daha sonra ise Akhisar örneğinde olduğu gibi inşallah Süper Lige çıkmaktır. Bu anlamda şuana kadar destek verenlere teşekkür etmekle beraber, bundan sonra destek vermeyi düşünen arkadaşları da Fethiyesporumuza her türlü desteği vermelerini davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 96 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.