Şehidin kardeşine Vali’den hediye

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 11 Kasım 2015’te teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Muğlalı Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in kardeşi Alper Pek’e telefon ve diz üstü bilgisayarı başarılı...

Şehidin kardeşine Vali’den hediye

Muğla Valisi Amir Çiçek, Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde 11 Kasım 2015’te teröristlerin hain saldırısında şehit düşen Muğlalı Jandarma Teğmen Altuğ Pek’in kardeşi Alper Pek’e telefon ve diz üstü bilgisayarı başarılı olması ve geleceğe iyi yetişmesi için hediye etti.

Abisi Ali Pek’le birlikte gelen Alper Pek’i Valilik 75. Yıl Toplantı Salonunda karşılayan Vali Çiçek, şehidin kardeşinden derslerinde başarılı olma sözünü de aldı.

Programda  Vali Yardımcı Kamil Köten, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu yer aldı.Ziyarette telefonu olmasını çok istediğini söyleyen Alper Pek, Vali Çiçek’e teşekkür etti.

Yaptığı açıklamada devlet olarak şehit ailelerinin her zaman yanında olduklarını söyleyen Vali Çiçek, “Aziz şehitlerimizin aileleri bizim için çok kutsal. Onların isteklerini, ihtiyaçlarını karşılamak hepimizin sorumluluğunda. Alper’in gözünde gördüğüm o mutluluk beni çok duygulandırdı. Başta şehidimiz Altuğ Pek olmak üzere vatanımızın bütünlüğünü korumak için canlarını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.