Seferber oldular

Milas’a bağlı Kafaca köyünde yaşayanlar civardaki hayvan hırsızlıklarını önlemek için örnek bir seferberlik uyguluyor.Milas’a bağlı Kafaca köyünde yaşayanlar, civarda yaşanan hayvan hırsızlıklarını önlemek için...

Seferber oldular

Milas’a bağlı Kafaca köyünde yaşayanlar civardaki hayvan hırsızlıklarını önlemek için örnek bir seferberlik uyguluyor.

Milas’a bağlı Kafaca köyünde yaşayanlar, civarda yaşanan hayvan hırsızlıklarını önlemek için gece-gündüz seferberlik ilan etti.

Milas’a 20 kilometre uzaklıktaki Kafaca, bugüne kadar asayiş olaylarının yok denecek kadar az yaşandığı bir köy. Köyde yaşayan Bin 200 kişi, bugünlerde yakın civarda yaşanan hayvan hırsızlıklarından şikayetçi.

Jandarmanın önceki gece ‘hırsızlık yaşanabilir’ uyarısının ardından seferber olan vatandaşlar, kendilerine gelen bilgi doğrultusunda Topanpinar mevkiinde kimliği belirlenemeyen bazı şahısların çaldıkları hayvanları kestiklerini belirledi. Bu sırada fark edilen bir aracı takip eden vatandaşlar 3 saat boyunca hırsız oldukları düşünülen kişileri aradı.

Hırsızlar, kullandıkları araçla karanlıktan faydalanarak izlerini kaybetmeyi başardı. Gün ağardığında vatandaşlar Mezarardı mevkiinde yaklaşık 1 ton ağırlığında satılmak üzere hazırlandığı anlaşılan büyükbaş hayvan eti buldu. Vatandaşların durumu bildirdiği jandarma ekipleri köye gelerek inceleme yaptı. Etlerin, bir arazide kesilen ve kime ait olduğu henüz bilinmeyen 2 büyükbaş hayvana ait olduğu belirlendi. Etler, daha sonra imha edildi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.