Seçim öncesi katmerli zam

Muğla’nın Yatağan Belediyesi işçilere  % 100 varan zam yaptı.  Belediye-İş Sendikasıyla Yatağan Belediyesi arasında 115 işçiye kapsayan toplu sözleşme imzalandı. Yapılan zamla bir işçinin net maaşı 1.800 liradan...

Seçim öncesi katmerli zam

Muğla’nın Yatağan Belediyesi işçilere  % 100 varan zam yaptı.  Belediye-İş Sendikasıyla Yatağan Belediyesi arasında 115 işçiye kapsayan toplu sözleşme imzalandı. Yapılan zamla bir işçinin net maaşı 1.800 liradan 2.500 liraya yükseldi.

Yatağan Belediyesi toplantı Salonunda yapılan toplu sözleşme törenine, Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık, Belediye –İş sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay, Belediye-İş sendikası Genel Merkez yöneticilerinden Mali Sekreter Cahit Korkmaz, Eğitim sekreteri Bayram Özkan, iş yeri temsilcisi Atilla Türkmen ve işçiler katıldı.  Varılan anlaşma atılan imzalar pasta kesilerek kutlandı. İşçilerin büyük sevinçle karşıladığı sevin çığlığı attığı sözleşme ile ilgili görüşlerini aldığımız Yatağan Belediye Başkanı H. Haşmet Işık; ‘Sendika ile varılan anlaşma sonucu imzalanan Toplu sözleşme işsilerimizi fazlasıyla memnun etti. Onların memnun olması bizleri mutlu etti. Daha öce 80 lira olan brüt yevmiye 123 liraya 1.800 lira olan aylık net maaş 2.500 liraya yükseldi.  İşçilerimize Belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun.  Her yıl imza törenlerimizi yemekli yapıyorduk bu yıl seçim süreci başladığı için yemek töreni yapmadık’ dedi.

Belediye –İş sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay ve Genel Merkez yöneticileri,  Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz,  işçilerimiz açısından çok verimli bir sözleşme oldu herkese hayırlı olsun dediler.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.