Sayın’dan Akcan’a Ziyaret

Muğla Eskişehirliler Derneği Başkanı,  Kayı Boyu Vakfı Muğla uç beyi Erhan Sayın, Dünya Türkleri dostluk platformu Ege bölge Başkanı Erhan Sayın, Muğla Yörük Obaları Dernek Başkanı Orhan Akcan’ı, ziyaret etti.Muğla...

Sayın’dan Akcan’a Ziyaret

Muğla Eskişehirliler Derneği Başkanı,  Kayı Boyu Vakfı Muğla uç beyi Erhan Sayın, Dünya Türkleri dostluk platformu Ege bölge Başkanı Erhan Sayın, Muğla Yörük Obaları Dernek Başkanı Orhan Akcan’ı, ziyaret etti.

Muğla Eskişehirliler Derneği Başkanı,  kayı boyu vakfı Muğla uç beyi Erhan Sayın, Dünya Türkleri dostluk platformu Ege bölge Başkanı Erhan Sayın, Kurum kuruluş ve siyasi partilere ziyaretlerini devam ediyor bu kapsamda son olarak Muğla Yörük Obaları Dernek Başkanı Orhan Akcan’ı, ziyaret etti. Kendisine Kayı Boyu kitabını hediye etti.

Erhan Sayın; ‘Güzel Bir Kış Günün 'de Muğla ' nin güzel insanları ile güzel sohbet ve Sosyal kültürel faaliyetler konulu istişarelerde bulunduk.

Konuk misafirliği için Muğla Yörük Obaları Dernek Başkanımız Sayın Orhan Akcan beyimize ve değerli hemşerilerimiz Kayı Boyu Vakfı Muğla Uç Beyliği yönetimine Teşekkür Şükranlarımıza sunduk’ dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.