Satranç Kursu sona erdi

Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesinde düzenlenen satranç branşında eğitim alan öğrenciler katılım belgelerini alarak kurs süresini tamamladılar. Yıl boyunca devam eden eğitmenliklerini Elif Vildan Altunbozar ve Ali Galip Mutlukan’ın...

Satranç Kursu sona erdi

Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesinde düzenlenen satranç branşında eğitim alan öğrenciler katılım belgelerini alarak kurs süresini tamamladılar. Yıl boyunca devam eden eğitmenliklerini Elif Vildan Altunbozar ve Ali Galip Mutlukan’ın yaptığı satranç kursunda hafta içi ve hafta sonu olmak üzere farklı yaş gruplarına eğitim verildi.

Yıl boyunca devam eden satranç kursu sonunda Çocuk kütüphanesinde düzenlenen etkinlikle öğrencilere katılım belgeleri veridi. Milas Belediyesi ile Türkiye Satranç Federasyonu Milas İlçe temsilciliği işbirliği ile 2014–2015 sezonunda Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi satranç eğitim merkezinde açılan kursa katılan öğrencilere katılım belgeleri TSF Milas İlçe temsilcisi Elif Vildan Altunbozar tarafından verildi.

Kursa katılan öğrenciler arasında düzenlenen yıldırım satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere ise madalya verildi.

Madalya töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan TSF Milas İlçe temsilcisi Elif Vildan Altunbozar katkı ve desteklerinden dolayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etti.

Ödül töreni pasta kesilmesi ve Satranç öğrencileri anneleri tarafından TSF İlçe temsilcisi Elif Vildan Altunbozar’a hediye vermelerinin ardından son buldu.

Bu haber toplam 151 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.