Sarıyerli’den Gürün’e ziyaret

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e yerel seçimlerden sonra tebrik ziyaretleri...

Sarıyerli’den Gürün’e ziyaret

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e yerel seçimlerden sonra tebrik ziyaretleri sürüyor. Çalışma ve İş Kurumu il Müdürü İlyas Sarıyerli, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü makamında ziyaret etti.

Muğla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli, yerel seçimlerde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Osman Gürün’ü tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi. İlyas Sarıyerli, Çalışma ve İş Kurumu olarak Muğla’da iş arayan vatandaşlarımıza istihdam yaratmak, iş sağlığı ve güvenliği anlamında da çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Muğla’da resmi rakamlara göre yüzde 8.1 işsizlik oranı olduğunu söyleyen Sarıyerli, Çalışma ve İş Kurumu’nda eleman ve işçi arayan kuruluşların 8000 talebi olduğunu ama bu taleplerin vatandaşlardan ilgi görmediğini söyledi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas Sarıyerli’ye ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Çalışma ve İş Kurumu verilerine göre Muğla diğer illere göre işsizlik anlamında şanslı illerimizden. Muğla’da işsizliğin çözümleri ve iş yerlerindeki iş sağlığı ve güvenliği konularında Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğümüzün çalışmalarına destek vermeliyiz. Böylece iş yerlerinde yaşanması muhtemel üzücü olayların da önüne geçilebilir.” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.