Sara hastası Cemal tek başına yaşıyor

Yatağan Dere Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki sara hastası Cemal Yelez Belediyeye ait bir binada tek başına yaşıyor. Sık sık baygınlık nöbeti geçirdiğini belirten Yelez, cep telefonu da taşımadığı için ev de baygınlık...

Sara hastası Cemal tek başına yaşıyor

Yatağan Dere Mahallesi’nde oturan 51 yaşındaki sara hastası Cemal Yelez Belediyeye ait bir binada tek başına yaşıyor. Sık sık baygınlık nöbeti geçirdiğini belirten Yelez, cep telefonu da taşımadığı için ev de baygınlık geçirince ayıldıktan sonra hastaneye gittiğini belirtiyor.

Aslen Mesken Mahallesi’nden olan Cemal Yelez, anne ve babasının öldüğünü kardeşlerinin de yanında kalmadığını söyledi. Cemal Yelez; “Yaklaşık 30 yıldır sara hastasıyım. 4 kere de bel fıtığı ameliyatı oldum. Belediyeye ait bu mekân da kalıyorum yemeğimi dışardan getiriyorum. Kendim yemek yapmıyorum, tek başıma yaşadığım için soba tüp kullanmıyorum bir adet elektrikli ısıtıcıdan bir yatak bir battaniye ve bir yorgandan başka evde hiçbir şey yok. 568 lira özürlü aylığım var zamlı maaş henüz almadım. Elektrik, su gıda giderlerini param yetmiyor. Sosyal yardımlaşmadan bir miktar alıyorum belediye den de talepte bulundum. Dere Mahallesi Muhtarımız Zafer Çınar ilgileniyor sağ olsun belediye de yatacağım yeri verdi. Ancak korkuyorum ev de yalnızken baygınlık geçirdikten sonra kalkamazsam beni bir zaman bulamaya bilirleler. O nedenle genelde dışarda dolaşıyorum bayıldığım zaman 112 ye arıyorlar hastanede bir süre tedavi görüyorum. Zor bir yaşantım var Allah kimseye benim durumuma düşürmesin yine de bu halime şükür ediyorum başka yapacak bir şeyim yok” dedi.

MUSTAFA AKTAŞ

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.