Santralin Sosyal Tesisleri tekrar açıldı

Yatağan Termik santralın özelleşme sürecinde 1 Aralık 2014 tarihinden  itibaren  3 aydır kapalı olan sosyal tesis  yeniden faaliyete girerek  Yatağan halkını ve çalışanlarına hizmet vermeye başladı.Tesisler...

Santralin Sosyal Tesisleri tekrar açıldı

Yatağan Termik santralın özelleşme sürecinde 1 Aralık 2014 tarihinden  itibaren  3 aydır kapalı olan sosyal tesis  yeniden faaliyete girerek  Yatağan halkını ve çalışanlarına hizmet vermeye başladı.

Tesisler daha önceki yıllarda  devlet adına YEAŞ  Sosyal tTsisleri olarak hizmet veriyordu.  Santralın özelleşmesinden sonra Bereket Enerji Elsan Grubu   Santralın yeni sahibi olduktan sonra  Termik Santralın yeni adı  ‘Yatağan Termik Enerji  Üretim A.Ş. olarak değişti.

Yatağan Termik Enerji  Üretim A.Ş,  üç aydır kapalı olan  Enerji Lojmanlarının bulunduğu  Sosyal Tesisi geçtiğimiz günlerde yeniden hizmete açtı. Yatağan Termik Enerji  Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Serdar Toprak, beraberinde  İdari İşler Müdürü Hakan Oktay ve Sosyal Tesisler idari işler sorumlusu  Hasan Canbulat ile birlikte  basına bilgi verdi.

Serdar Toprak; “Üç aydan fazlaca kapalı kalan sosyal tesisi yeniden hizmete açtık.  Bu süre zarfında bakım çalışmaları yapıldı. Şu anda 11  kişilik ekip tesiste hizmet veriyor. Tesisimiz sadece akşamları açılıyor.  Şu anda halen kapalı olan Kömür lojmanlarındaki sosyal tesisimizde yakında açılacak.  Tesisimiz herkese açık  ve alkolsüz olarak hizmet vermektedir” dedi.

Bu haber toplam 684 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.