Santral yönetiminden çalışanlarına iftar

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü Termik Santral ve Kömür sahalarında çalışan personeline iftar yemeği veriyor.Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü, Ramazan ayının ilk gününde İlçe Kaymakamlığı...

Santral yönetiminden çalışanlarına iftar

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü Termik Santral ve Kömür sahalarında çalışan personeline iftar yemeği veriyor.

Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş Genel Müdürlüğü, Ramazan ayının ilk gününde İlçe Kaymakamlığı ile Belediye Başkanı ve Daire Amirlerini iftar yemeğinde buluşturmuştu.

Daha sonraki günlerde Termik Santral ve Kömür sahalarında çalışanlara eş ve çocuklarının katılımıyla toplamda 7 gün iftar yemeği verildi. Personel iftar yemeklerinin sonuncusu da sosyal tesislerde verildi. Yemeğe, Genel Müdür Nuri Şerifoğlu, Gene Müdür Yardımcıları Yüksel Akın Serdar Toprak, Garnizon Komutanı M. Kamil Kıspet, çalışanlar eş ve çocuklarıyla katıldı.

Genel Müdür Şerifoğlu yaptığı açıklama; “Görüldüğü gibi özelleşmeden sonra fazla bir değişiklik yok daha öncede personelimize iftar yemekleri veriyorduk. Bu yıl 4 gün Santral çalışanları, 3 gün Kömür sahaları çalışanları olmak üzere toplamda 7 gün eş ve çocuklarının katılımıyla 3 bine yakın kişiye iftarda buluşturduk. Personelimiz her ne kadar aynı iş yerinde çalışsa da birbirini tanımayan kişiler var bu nedenle bu yemekler aynı zamanda dayanışma tanışma kaynaşmayı sağlıyor. Katılan emeği geçen herkesten Allah razı olsun”dedi.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.