Şantaj çetesinde 8 tutuklama

Milas ilçesinde bir işadamını tuzağa düşürüp çıplak görüntülerini çektikten sonra 200 bin TL para istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 9 kişiden 8’i tutuklandı.Milaslı...

Şantaj çetesinde 8 tutuklama

Milas ilçesinde bir işadamını tuzağa düşürüp çıplak görüntülerini çektikten sonra 200 bin TL para istedikleri iddiasıyla gözaltına alınan aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 9 kişiden 8’i tutuklandı.

Milaslı iş adamı M.Y. ile cep telefonu mesajıyla tanışan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde okuyan C.B. adlı genç kız, iddiaya göre bir süre sonra işadamıyla buluşmak istedi. Savran köyü yakınlarında M.Y’nin silah zoruyla çıplak görüntüleri çekildi. Görüntülerin internette yayınlanmaması için 200 bin TL istenen M.Y’nin şikayetçi olması üzerine jandarmanın Muğla merkez ve Köyceğiz’de düzenlediği operasyonda, olayda kullanıldığı tahmin edilen ruhsatsız bir tabanca, bıçak ve dijital ortamda cep telefonu görüntüleri bulundu. Operasyonda C.B, P.D. ve H.K. adlı bayanlar ile C.K, M.V.A, B.A, Ö.İ., B.B. ve F.A. gözaltına alındı. Cinsel saldırı, gasp, şantaj ve silahlı yağma gibi suçlardan Milas Adliyesi’ne sevk edilen zanlılardan M.V.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan diğer 8 zanlı ise, Muğla E Tipi Kapalı Cezaevi’ne konuldu.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.