Sanayi Yönetimi esnafa iftar verdi

Yatağan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Kırık, yönetim kurulu üyeleri Ali Keklik ve Şener Kırıkoğlu giderlerini kendileri karşılayarak sanayi esnafına eş ve çocuklarıyla birlikte iftar yemeği verdiler.Sanayi Camii bahçesinde...

Sanayi Yönetimi esnafa iftar verdi

Yatağan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Kırık, yönetim kurulu üyeleri Ali Keklik ve Şener Kırıkoğlu giderlerini kendileri karşılayarak sanayi esnafına eş ve çocuklarıyla birlikte iftar yemeği verdiler.

Sanayi Camii bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz, Sanayi Kurucu Başkanı Abdullah Kutlu, Esnaf Odası Başkanı Mustafa Kuzu, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Süleyman Can, olmak üzere yaklaşık 800 kişi katıldı.

Yatağan Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Kırık; “ Bu yıl Küçük Sanayi Sitesinde ilk defa iftar yemeği verdik. Niyetimiz bu güzel etkinliği geleneksel hale getirmektir. Bana destek olan yönetim kurulu üyeleri Ali Keklik ve Şener Kırıkoğlu’na, katılan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi. Yemek Yatağan Müftüsü Şahabettin Yılmaz’ın yaptığı dua ile sona erdi.

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.