Sanayi esnafından belediyeye pankartlı teşekkür

Menteşe Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi’ndeki 8 farklı sokakta 12 bin metrekare beton yol kaplama çalışmalarına başladı. Belediyenin çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren sanayi esnafı, sitede yapılan yol bakım ve...

Sanayi esnafından belediyeye pankartlı teşekkür

Menteşe Belediyesi, Küçük Sanayi Sitesi’ndeki 8 farklı sokakta 12 bin metrekare beton yol kaplama çalışmalarına başladı. Belediyenin çalışmalarından memnuniyetlerini dile getiren sanayi esnafı, sitede yapılan yol bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Başkan Gümüş’e teşekkür pankartı astı.

Sanayi sitesindeki çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Gümüş, ‘Hava şartlarının uygun olması ile birlikte sanayi sitemizde yol bakım ve onarım çalışmalarımıza başladık. 360 esnafımızın dükkan açıp gelir sağladığı sanayi sitemizde, yolların daha güvenli ve modern olması için beton yol kaplama çalışması yapacağız. Çalışmalar sonunda küçük sanayi sitesi içerisinde yer alan 8 farklı sokakta, 12 bin metrekare yolun beton yol kaplama işi tamamlanmış olacak.’ dedi.

Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sayesinde, yolların daha güvenli ve konforlu hale geldiğini belirten sanayi esnafı site girişine, ‘Yol bakım ve onarım çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Bahattin Gümüş’e teşekkür ederiz’ yazılı 2 adet pankart asarak, memnuniyetlerini dile getirdiler.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.