Sanat Müziği’nin ustaları Bodrum’da buluştu

Bodrum ilçesinde bulunan Rixos Premium Otel Ada Gazinosu'nda Türk sanat müziğinin usta isimleri buluştu.İlki geçen yaz gerçekleştirilen Ada Gazinosu, bu yıl da birçok ünlü sanatçıya ev sahipliği yapacak. Bodrum Ada Gazinosu'nun...

Sanat Müziği’nin ustaları Bodrum’da buluştu

Bodrum ilçesinde bulunan Rixos Premium Otel Ada Gazinosu'nda Türk sanat müziğinin usta isimleri buluştu.İlki geçen yaz gerçekleştirilen Ada Gazinosu, bu yıl da birçok ünlü sanatçıya ev sahipliği yapacak. Bodrum Ada Gazinosu'nun ilk gününde Muazzez Abacı, Oya Aydoğan ve Çiğdem Tunç sahne aldı. Geceye Tanyeli dansları ile renk katarken, Türk tiyatrosunun duayeni Ali Poyrazoğlu da şovu ile güldürdü. 

Geceye sürpriz konuk olarak Türk Sanat Müziğinin duayenlerinden Muazzez Ersoy da katıldı. Muazzez Abacı 15 kişilik fasıl grubu eşliğinde sahne aldı. Muazzez Ersoy, ”ustam” dediği Abacı’nın ricası ile sahneye çıkarak şarkı söyledi. Muazzez Ersoy tüm şarkılarında, Abacı'ya eşlik etti. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Muazzez Abacı seyircilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Bu haber toplam 129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.