Sanat Güneşi anılıyor

Bodrum ilçe Kayamakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Zeki Müren anma günü etkinlikleri hakkında basın açıklaması yaptı. Kaymakam Dr. Gödekmerdan Zeki Müren Sanat Müzesinde gerçekleşen basın açıklamasında, 17. yılında anılacak...

Sanat Güneşi anılıyor

Bodrum ilçe Kayamakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Zeki Müren anma günü etkinlikleri hakkında basın açıklaması yaptı. Kaymakam Dr. Gödekmerdan Zeki Müren Sanat Müzesinde gerçekleşen basın açıklamasında, 17. yılında anılacak olan Sanat Güneşi Zeki Müren'in anma etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Kaymakam Dr. Gödekmerdan, Zeki Müren anma konserlerinin Antik Tiyatroda düzenleneceğini söyledi.

Kaymakam Gödekmerdan yaptığı açıklamada, "Sanat Güneşimiz Zeki Müren'i anma günü etkinliğinde bir takım değişiklikler oldu. Bu etkinlikleri Bodrum Kaymakamlığımız ile birlikte Türk Eğitim Vakfı ve Mehmetçik Vakfı birlikte düzenliyoruz. Zeki Müren Sanat Müzesinde mevlid okutulmasının ardından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeğinde konser düzenleniyordu ama iki yıldır büyük izdihamlar yaşandığı için bu yılki konseri antik tiyatroda yapmaya karar verdik. Böylece 5 bin kişilik bir seyirci kapasitesi olan antik tiyatroda daha rahat izleme imkanı olacağını düşündük. 24 Eylül 2013 Salı günü antik tiyatroda önce sanat müziği korosu Zeki Müren şarkılarını seslendirecek. İkinci bölümde ise TRT sanatçısı Gökhan Sözen'in konseri olacak, ayrıca Zeki Müren'in hayatı ve sanat faaliyetleri ile ilgili TRT Genel Müdürlüğünden filmleri ve belgeselleri istedik. TRT Genel Müdürlüğümüz sağ olsun bu talebimizi olumlu karşıladı ve göndermeyi kabul etti. Diğer yıllardan farklı olarak Zeki Müren tanıtım filmleri ve fotoğraf gösterisi olacak" dedi.

Bu haber toplam 107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.