Şampiyonluk Kupasını, Tokat’a getirdiler

Milas Belediyespor Kadınlar Voleybol  oyuncuları kazandıkları kupayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a getirdiler.8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Milas Kent Konseyi Tarafından organize...

Şampiyonluk Kupasını, Tokat’a getirdiler

Milas Belediyespor Kadınlar Voleybol  oyuncuları kazandıkları kupayı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a getirdiler.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Milas Kent Konseyi Tarafından organize edilen,22 Şubatta başlayan 2 grupta 10 takımın katıldığı kadınlar voleybol turnuvasında tüm rakiplerini yenerek Şampiyon olan Milas Belediyespor Kadınlar voleybol takımı oyuncuları kazandıkları kupayı Milas belediye Başkanı Muhammet Tokat’a getirdiler.

Antrenörleri Ünsal Çelik nezaretinde Başkan Tokat’ı ziyaret eden Milas Belediyespor Kadınlar Voleybol takımı oyuncuları Çisem Açar,Buket Açar,Özge Şimşek,Demet Özkan,Aysun Yılamz ve Aysun Karatoprak önümüzdeki yıllarda düzenlenecek yeni organizasyonlarda tekrar şampiyonluk sözü verdiler ve kazandıkları kupayı hediye ettiler.

Başkan Tokat Elde edilen şampiyonluk ve ziyaret için Voleybolculara birer karanfil vererek teşekkür etti . Tokat ; “Milas Belediyesi  olarak salon sporlarını çok önem verdiklerini  belirterek Kent Konseyince organize  edilen turnuva için memnunum,İlk defa düzenlenmesine rağmen başarılı olup tüm kesime ulaştı.Bu turnuvanın geleneksel hale gelmesini ve daha farklı organizasyonlara imza atmalarını istiyorum.Önümüzdeki aylarda spor salonumuz tamamlanacak,Bittiğinde Muğla’nın en modern salonu olacak,Yüzme havuzu,voleybol,basketbol sahaları,fitness salonu ve saunası ile örnek bir salona kavuşacağız.Yeni salonumuzda adımızdan sıkça söz ettireceğimiz bir yıl olmasını diliyor sizleri de şampiyonluk için kutluyorum”dedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.