Şampiyonluk Kupasını Saatcı’ya getirdiler

Muğla İl Şampiyonu olan Fethiye Belediyespor Muay Thai Takımı kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya getirdiler.Fethiye Belediyespor Türkiye MUAY THAI Federasyonu tarafından yapılan Muğla İl Kupası’na katılmış,...

Şampiyonluk Kupasını Saatcı’ya getirdiler

Muğla İl Şampiyonu olan Fethiye Belediyespor Muay Thai Takımı kazandıkları kupayı Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya getirdiler.

Fethiye Belediyespor Türkiye MUAY THAI Federasyonu tarafından yapılan Muğla İl Kupası’na katılmış, 17 kulüp, 67 sporcunun yer aldığı yarışmada Muğla İl Şampiyonu olarak ayrılmıştı. Şampiyon takım zafer kupasını kendilerine her koşulda destek olan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya getirdiler. Saatcı sporculara, “Hiçbir çaba, hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Hepinizi tebrik ediyorum” diyerek hediyelerini takdim etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Şuan sadece Belediyespor bünyesinde belli bir dalda spor yapıyorsunuz. İnşallah Allah-ü Teâlâ sizlere sağlıklı uzun ömürler verir. Şu genç yaşta hatta çocuk yaşta edindiğiniz alışkanlıklar, biraz önce bahsettiğiniz o öz güven, disiplin, kendinize olan inancınız ve hayattaki başarılı olma kavganız sizlere çok büyük artılar getirecek. Bu anlamda gerçekten farklı bakıyorsunuz hayata. Sizleri kutluyorum. Fedakârlık yapıyorsunuz, arkadaşlarınız gibi sağda solda koşturmak varken, sinemaya gitmek varken ya da kafeteryalar da sohbet etmek varken onlar kapalı spor salonlarında ter kokusu içerisinde bire bir eğitim almaya gayret gösteriyorsunuz. Bunlar ileriki hayatlarınızda sizlerin önüne gelecek. Hayatta bir şey var,  hiçbir çaba, hiçbir emek karşılıksız kalmaz. Bu yaptıklarınızın elinde sonunda sizlere olumlu olarak dönüşü kesinlikle olur. Bugün olmazsa yarın kesinlikle olur. Bundan daha da önemlisi sizlerin hayata hazırlanmasında şu an yapmış olduğunuz sporun ileride sizlere ne kazandıracaklarını tahmin bile edemezsiniz. Bu anlamda sizlere bu imkânı veren ailelerinizi, sizlere emek veren hocanızı ve çabalarınızdan dolayı sizleri de kutluyorum. Başarılarınız daim olsun.”dedi.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.