Şampiyonluk Kupasını Kocadon’a getirdiler

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, Sportif Direktör Erol Tok ve takımın teknik direktörü İsmail Cem Cambaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Yöneticiler ziyaretlerinde,...

Şampiyonluk Kupasını Kocadon’a getirdiler

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, kulüp yöneticileri, Sportif Direktör Erol Tok ve takımın teknik direktörü İsmail Cem Cambaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Yöneticiler ziyaretlerinde, 3. lige yükselen Bodrumpor'un şampiyonluk kupasını Başkan Mehmet Kocadon'a hediye ederek; kendisine, bu güne kadar sağladığı maddi-manevi tüm destekleri için teşekkür etti.

Şampiyonluk kupasını, Bodrum halkı adına Mehmet Kocadon'a hediye ettiklerini belirten Rıza Karakaya; "Bugün şampiyonluk kupamızı başkanımız Mehmet Kocadon'a getirdik. Bunlar çok güzel duygular. Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kocadon, uzun yıllardır sporun her dalına olduğu gibi futbol takımımıza da büyük destekler verdi ve takımımızın başarısı için kulübümüze ve oyuncularımıza destek olan Sayın Kocadon'a şampiyonluk kupasını getirmek de boynumuzun borcu olmuştu. Eğer şampiyon olamasaydık, gerçekten çok üzülürdük. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eder ve kulüp yönetimi olarak Bodrum halkı adına kupayı Mehmet Kocadon'a hediye ediyoruz." dedi.

Şampiyon takımın yöneticilerinin ve teknik ekibinin yapmış oldukları ziyaretten mutluluk duyduğunu ifade eden Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Ligin bitimine üç maç kala şampiyonluğunu ilan eden ve son maçına namağlup unvanıyla çıkacak olan Bodrumsporumuz, hepimizin, tüm Bodrumumuzun gururu oldu. Bodrum Belediyesi olarak spora ve sporculara desteklerimiz her zaman devam edecektir. “dedi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.