Şampiyonluk Kupası Turgut’un

Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nda ilçe merkezindeki okul takımlarını geride bırakan Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Okulu şampiyon oldu.Türk...

Şampiyonluk Kupası Turgut’un

Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nda ilçe merkezindeki okul takımlarını geride bırakan Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Okulu şampiyon oldu.

Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği tarafından bu yıl 5. düzenlenen Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nda finale kadar yükselen Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Okulu finalde karşılaştığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik Okulu'nu da setlerde 3-1 yenerek şampiyon oldu.

7 takımın katılımıyla Nisan ayı başlarında ilk karşılaşması yapılan Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nın final ayağı geçtiğimiz Cuma akşamı TEK Mehmet Akif Ersoy Okulu Spor Salonu'nda yapıldı.

Final karşılaşmaları birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olurken, yarı final maçında TEK Mehmet Akif Ersoy Okulu ve METEM karşı karşıya geldi, karşılaşma sonunda rakibini setlerde 3-0 yenen TEK Mehmet Akif Ersoy Okulu 3.'lük kupasını kaldırdı.

Turnuvanın final maçında ise finallere kalan tek belde takımı olarak dikkat çeken Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Okulu ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik Okulu karşılaştı, bütün merkez okullarına kök söktüren Turgut temsilcileri karşılaşmayı 3-1 kazanarak şampiyonluğunu ilan etti.

Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Okulu öğretmenlerinin şampiyonluğunu ilan ettiği turnuvada sıralama; 2. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Okulu, 3. TEK Mehmet Akif Ersoy Okulu ve 4. ise METEM şeklinde dikkat çekti.

Birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olan Türk Eğitim-Sen Yatağan İlçe Temsilciliği Bahar Kupası Voleybol Turnuvası'nın ödül töreni ise final karşılaşmalarının ardından TEK Mehmet Akif Ersoy Okulu Spor Salonu'nda yapıldı.

Ödül törenine, Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ve Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık'ın yanı sıra, Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer, Türk Eğitim Sen İl Temsilcisi Mürsel Özata, Şube Sekreteri İlker Koçar, sporcular ve pek çok kişi katılırken, finallerde mücadele eden takımların kupaları Yatağan Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık, Yatağan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal ve Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer tarafından takdim edildi.

Ayrıca, ödül töreni sırasında turnuvaya katılan diğer takımlara da katılım belgeleri dağıtılırken, Türk Eğitim Sen tarafından turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür belgesi verildi.

Turnuva sonunda açıklamalarda bulunan Türk Eğitim Sen Yatağan İlçe Temsilcisi Ali Şerefli; “Başta sayın Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven olmak üzere, Belediye Başkanımız Hasan Haşmet Işık, Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Baykal, Voleybol İl Temsilcimiz Ümit Zafer gibi isimlere turnuvaya sağlanan katkı nedeniyle teşekkür ediyoruz. Turnuvayı daha önce bütün kurumların katılımına açıyorduk ancak bu yıl sadece okul takımlarının katılımıyla organize etmeyi uygun bulduk. Amacımız okullar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve öğretmenlerimizin birbirini tanımasını sağlamaktı ve bunu da başardığımızı düşünüyorum. Turnuvamıza katılan sendikalı-sendikasız bütün öğretmenlerimize ve takımlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca şampiyon olan Turgut Şehit Güngör Çetinkaya Okulu da ayrıca övgüyü hak ediyor” dedi ve turnuvayı daha uygun koşullarda düzenlemeyi dilediklerini belirterek; “5 yıldır geleneksel olarak düzenlediğimiz turnuvamız daha önce Atatürk Okulu bahçesinde yapılıyordu. Bu yıl ise turnuvayı TEK Mehmet Akif Ersoy Okulu spor salonunda düzenledik. Salon konusunda büyük sıkıntı yaşadığımızı söyleyebilirim. Umarım gelecek yıl bu turnuvayı şu an yapımı devam eden yeni spor salonunda düzenleme fırsatı bulabiliriz ve bunu bütün Yatağan'a mal edebiliriz. Çünkü turnuvayı takip etmek isteyen vatandaşlarımız yer sıkıntısı nedeniyle bu imkana sahip olamıyor” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.