Şampiyonlara ödül yağmuru

Genç Erkekler Voleybol Ligi’nde Muğla Şampiyonu olan Kemer Doğansporlu Voleybolculara ödül yağdı. İlçenin gururu olan voleybolculara yönetim tarafından prim ödemesi yapılırken; Kaymakam Muammer Köken forma, Belediye Başkanı...

Şampiyonlara ödül yağmuru

Genç Erkekler Voleybol Ligi’nde Muğla Şampiyonu olan Kemer Doğansporlu Voleybolculara ödül yağdı. İlçenin gururu olan voleybolculara yönetim tarafından prim ödemesi yapılırken; Kaymakam Muammer Köken forma, Belediye Başkanı Yakup Otgöz de altın hediye etti.

Yeni ilçe Seydikemer’de ilçe kimliği gün be gün yerleşirken ilçedeki tek spor kulübü olan ve önümüzdeki sezondan itibaren Seydikemer Belediyespor adıyla liglere katılmayı planlayan Kemer Doğanspor’a ilçe protokolü de sahip çıkıyor. Halen futbol ve voleybol branşlarında çeşitli kategorilerde mücadele eden kulübün Genç Erkek Voleybol Takımı geçtiğimiz günlerde tamamlanan Genç Erkeler Ligini Muğla Şampiyonu olarak tamamladı. İlçenin tek kulübünün bu başarısı voleybolcuları ve kulüp yöneticilerini olduğu kadar ilçe protokolünü de sevince boğdu.

Kaymakam’dan forma

Voleybolcuların bu başarısına kayıtsız kalmayan Seydikemer Kaymakamı Muammer Köken ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz voleybolculara hediyelerle jest yaptı. Antrenör Şükrü Ceylan, Kulüp Başkanı Süleyman Abalı ile kulüp yöneticileri Asım Orhan ve Zeki Erten ile birlikte ilk önce Kaymakam Muammer Köken’i ziyaret eden şampiyonlar, kaymakamla spor üzerine uzun uzun sohbet etti. Sohbetin ardından Kaymakam Muammer Köken, voleybolculara forma hediye ederken Kulüp Başkanı Süleyman Abalı da Köken’e isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Başkandan Altın

Başarılarının Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün katkılarıyla gerçekleştiğine vurgu yapan Kulüp Başkanı Süleyman Abalı, başarılarının devam edeceğini vurgularken; Voleybol Takımı Antrenörü Şükrü Ceylan da Genç Erkeklerden sonra Büyük Erkekler kategorisinde de şampiyon olmak istediklerini kaydederek Başkan Yakup Otgöz’e katkılarından dolayı teşekkür etti. Sohbetin ardından Başkan Yakup Otgöz, voleybolculara çeyrek altın ve bazı hediyeler verdi. Başkan Otgöz’e de kulüp yönetimi tarafından isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.