Şampiyonlar Muğla’yı temsil edecek

Muğla’da yapılan okullar arası Çim Hokeyi yarışmalarında erkeklerde birinci olup, şampiyon olan Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğrencileri 3-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında Diyarbakır'da yapılacak...

Şampiyonlar Muğla’yı temsil edecek

Muğla’da yapılan okullar arası Çim Hokeyi yarışmalarında erkeklerde birinci olup, şampiyon olan Ortaca Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) öğrencileri 3-7 Mayıs 2014 tarihleri arasında Diyarbakır'da yapılacak olan müsabakalarda Muğla’yı temsil edecek.

Muğla’da okullar arası yapılan Bocce müsabakasında rakiplerini geride bırakıp, şampiyon olan Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Erkek Öğrencileri ise, Mersin İli’nde 9-12 Mayıs 2014 tarihleri arasındaki müsabakalarda yine Muğla’yı temsil edecek.

Şampiyon olan Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) Müdürü Adem Şahin, yaptığı açıklamada; “2013-2014 Eğitim yılında ilimiz Muğla’da yapılan Okullar arası ÇİM HOKEYİ müsabakasında Okulumuz Kız takımı 4. Olmuş ve Erkeklerde ise 1. Olmuştur. İlimiz Muğla’yı Diyarbakır ilinde 3-7 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacak olan müsabakalarda Okulumuz Ahmet Ateş Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi olarak Muğla’yı temsil edecektir. Yine 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında İlimiz Muğla’da yapılan Okullar arası BOCCE müsabakasında Kız takımımız 2. Olmuş, Erkek takımımız ise 1. Olmuştur. İlimiz Muğla’yı Mersin ilinde 9-12 Mayıs 2014 tarihlerinde yapılacak olan müsabakalarda Okulumuz Muğla’yı temsilen yarışmalara katılacaktır. Okulumuzun şampiyon olan öğrencilerimiz ve Beden Eğitimi Şinasi Kurt ile İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir Şahin’e ziyaret edip, aldığımız kupaları gösterme fırsatını bulduk. Tüm emeği geçenleri kutluyor, başarılarının devamını dileriz” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.