Şampiyonlar engelleri aşıyor

Marmaris’te kampa giren engelli yüzücüler ilk antrenmanda büyük ilgiyle karşılandı. Hafta sonu Marmaris Kapalı Yüzme Havuzunda ilk antrenmanlarını yapan yüzücülere, Marmaris Engelliler Derneği (MENDER) Başkanı ve yönetim...

Şampiyonlar engelleri aşıyor

Marmaris’te kampa giren engelli yüzücüler ilk antrenmanda büyük ilgiyle karşılandı. Hafta sonu Marmaris Kapalı Yüzme Havuzunda ilk antrenmanlarını yapan yüzücülere, Marmaris Engelliler Derneği (MENDER) Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra AQUAMASTERS Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Demirel eşlik etti.

Antrenman öncesi şampiyon yüzücülere ve antrenörlere katılım belgesi ve hediyeler veren MENDER Başkanı Şennur Ünlü yaptığı açıklamada, yüzücülerin, azim ve istek olduktan sonra insanoğlunun engel tanımayacağının en güzel örneklerini verdiğini ve örnek teşkil ettiklerini belirtti. Bedensel Engelliler Yüzme Milli Takımı Antrenörü Duran Arslan, Marmaris'in hem doğasıyla, hem tesisleriyle sporcuları için çok iyi bir çalışma alanı olduğunu ve bu fırsatı kendilerine tanıdıkları için MENDER'e ve AQUAMASTERS'a teşekkür ettiklerini ifade etti. Şampiyon kulaçlar kamp süresince antrenmanların yanı sıra bölgeyi de yakından tanıyacaklar. Marmaris'te 23 Mart'a kadar kamp yapacak olan yüzücülerin 27 Mart'ta Yunanistan'da başlayacak son elemeleri aşarak, Temmuz sonunda Londra'daki Dünya Şampiyonası'na katılmak için mücadele verecekleri öğrenildi.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.