Şampiyonlar ATA’sına koştu

2014-2015 Futbol Seszonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden ve namağlup olarak Profesyonel 3. Lig’e çıkan Bodrumspor’un taraftar grubu Anıtkabir’i ziyaret ederek çelenk sundular.2014 - 2015 sezonunda Bölgesel Amatör...

Şampiyonlar ATA’sına koştu

2014-2015 Futbol Seszonunda Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden ve namağlup olarak Profesyonel 3. Lig’e çıkan Bodrumspor’un taraftar grubu Anıtkabir’i ziyaret ederek çelenk sundular.

2014 - 2015 sezonunda Bölgesel Amatör Lig 7’inci Grup’ta namağlup şampiyon olan B.B. Bodrumspor’un Kulüp Müdürü Birol Ahi ve Asi Tayfa taraftar gurubu önce Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktılar ve sonrasında geçtiğimiz yıl evinde öldürülen emekli Astsubay Hakan Alp’in Ünye’deki mezarını ziyaret ettiler.

Hakan Alp’in uzun süre görev yaptığı Anıtkabir’deki asker arkadaşları Bodrumspor taraftarları için özel tören düzenledi. Anıtkabir’de mozoleye Bodrumlular ve Bodrumsporlular adına çelenk koyan B.B. Bodrumspor Kulüp Müdürü Birol Ahi daha sonra şeref defterine günün anlam ve önemini belirten yazısını yazdı. Bodrumsporlu taraftarların da çok duygulandığı tören sonrasında görevli askerler, taraftarları bizzat Anıtkabir’i gezdirerek Hakan Alp’i unutmadıkları için kendilerine teşekkür ettiler.

Anıtkabir ziyaretinden sonra Ordu’nun Ünye ilçesine giden taraftarları burada Ünyeliler karşıladı. Ünye halkının sıcak karşılamalarının ardından mezarlığa giden taraftarlar şampiyonluk kupası ile birlikte Hakan Alp’in mezarı başında dualar ettiler. Şampiyonluk kupasını yaşamında görmeyi çok isteyen ve B.B. Bodrumspor’un maçlarını kaçırmayan Hakan Alp için yapılan bu davranış Ünyelileri ve Alp’in ailesini çok mutlu etti.

Bodrumsporlu taraftarları mezarlık ziyareti sonrası Ünye’nin tarihi ve önemli yerlerini gezdiren Ünyeliler Bodrumsporlulara çok teşekkür ederek kendilerini Bodrum’a uğurladı.

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.