Şampiyon Taekwondocudan Muğla’ya ziyaret

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Takımı ile Teknoloji ve Kültür Koleji Taekwondo Takımı Sporcularından oluşan yaklaşık 100 kişilik öğrenci Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo...

Şampiyon Taekwondocudan Muğla’ya ziyaret

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Takımı ile Teknoloji ve Kültür Koleji Taekwondo Takımı Sporcularından oluşan yaklaşık 100 kişilik öğrenci Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo Salonunda bu ay yapılan kuşak(düzey) terfi sınavlarında hazır bulundu.

İzleyici hatta sporcu olarak, velilerin de yoğun katılım gösterdiği sınava, Ordulararası Dünya İkincisi, Balkan Üçüncüsü, Türkiye'de Üniversitelerarası ve birçok dönemde farklı kategorilerde Türkiye Şampiyonlukları olan aynı zamanda Siirt'te Beden Eğitimi Öğretmenliği ile Taekwondo Antrenörlüğü yapan Eski Milli Sporcu Mehmet Emin Demir sporculara sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Taekwondo il Antrenörü Naz Kargın ile Teknoloji ve Kültür Koleji Antrenörü Uğur Göktaş'ın nezaretinde gerçekleşen sınav komisyonunda da bulunan Demir, sporculara tavsiyelerde bulundu, onlarla teknik-taktik çalışması yaparak fotoğraf çektirdi.

Muğla'da Taekwondo sporuna yoğun bir ilginin olduğunu söyleyen Demir, her yerde fırsat buldukça sporcularla bir araya geldiğini belirtti.

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.