Şampiyon Sporcudan, Gümüş’e ziyaret

Özel Sporcular Federasyonunun düzenlediği Artistlik Jimnastik Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu olarak Muğla’ya özel sporcu alanında ilk altın madalya kazandıran Sercan Sarmaşık, Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret etti.Ziyarette...

Şampiyon Sporcudan, Gümüş’e ziyaret

Özel Sporcular Federasyonunun düzenlediği Artistlik Jimnastik Şampiyonasında, Türkiye Şampiyonu olarak Muğla’ya özel sporcu alanında ilk altın madalya kazandıran Sercan Sarmaşık, Başkan Gümüş’ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette Sercan Sarmaşık’ı kutlayan Başkan Gümüş, “Sercan kardeşimiz İzmir’de Özel Sporcular Federasyonunun düzenlediği Artistlik Jimnastik Şampiyonasında, 176 sporcu arasından Türkiye Şampiyonu olarak ilçemizin gururu oldu. Bizleri de bugün ziyaret ederek ayrıca mutlu etti. Gördüğünüz gibi spor engel tanımıyor. Sercan kardeşimiz istedikten sonra neler yapılabileceğinin en güzel örneği. Muğla’nın altın madalya kazanan ilk özel sporcusu Sercan’ı, ailesini ve antrenörünü yürekten kutluyorum. Sercan’ın daha çok başarılar elde ederek, bizleri daha da gururlandıracağına inanıyorum” dedi.

Sercan Sarmaşık’ı 27-29 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir’de yapılan Artistlik Jimnastik Şampiyonasına, M.Ü Spor Fakültesi Antrenör Bölümü öğrencisi Mert Bakırsini hazırladı. Muğla Üniversitesi Engelsiz Bilişim Topluluğu adına şampiyonaya katılan Sercan Sarmaşık, 20 yaş üstü kategoride mücadele ederek, Muğla’ya ilk özel sporcu dalında altın madalya getiren sporcu oldu.

Başkan Gümüş, ziyarete M.Ü. Engelsiz Bilişim Topluluğu Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Gamze Abur’un ile gelen Şampiyon sporcu Sercan Şarmaşık’a, tişört ve şapka hediye ederek kutladı.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.