Şampiyon boksörlerden Vali’ye ziyaret

Yıldız bayanlar Türkiye 75 kg’da boks şampiyonu olan Aslıhan Sivri’yi Muğla Valisi Fatih Şahin makamında kabul etti.Isparta’da 12-17 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında...

Şampiyon boksörlerden Vali’ye ziyaret

Yıldız bayanlar Türkiye 75 kg’da boks şampiyonu olan Aslıhan Sivri’yi Muğla Valisi Fatih Şahin makamında kabul etti.

Isparta’da 12-17 Mart 2013 tarihleri arasında yapılan Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonasında ilimiz sporcularından 75 kg. Yıldız Bayanlarda Aslıhan Sivri birinci, 54 Kg. Merve Türkmen üçüncü oldu.

Vali Şahin, bu yıl yapılacak olan Yıldız Bayanlar Avrupa ve Dünya boks Şampiyonalarında ülkemizi temsil edecek sporcularımıza başarılar diledi ve herhangi bir sorunları ve ihtiyaçları olması halinde destek olacağını söyledi.   Başarıların çalışmakla elde edileceğini vurgulayan Vali Şahin, “Hedefe ulaşmak için çalışmak ve fedakârlıkta bulunmak gerekir.” ifadelerini kullandı.

Şampiyona’da ayrıca Genç Bayanlarda ilimizi temsil eden Sena Can (60 kg) ve Ayşenur Aksoy (51 kg) çeyrek finale kadar yükselip Türkiye beşincisi olmuşlardır.

Sporcuların antrenörü Sami Sunay, “Avrupa ve Dünya şampiyonalarından da madalya bekliyoruz. Ayrıca önümüzdeki yıl üç sıklette birincilik elde etmeyi hedefliyoruz.” diye konuştu.

Boks İl Temsilcisi ve Ege Bölgesi İl Temsilcileri Başkanı Yusuf Işık,“Sporcularımızın başarısı bizleri sevindirmiştir. Ayrıca milli takımlarda da görev yapmış çok değerli hocamız Hidayet Aydoğmuş’un da ilimize atanması teknik kadromuza güç katmıştır.” dedi.

İlimize boks antrenörü olarak yeni ataması yapılan ve Fethiye İlçemizde görev yapacak olan 1990 yılı Dünya Altınkemer boks şampiyonu ve milli takım antrenörü Hidayet Aydoğmuş’ta ziyarette hazır bulundu.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.