Şampiyon aday hızlı başladı

Geçtiğimiz günlerde İlçe Meclis üyelerini tamamlayarak seçim çalışmalarına başlayan Habeş sahaya indi.Saha ziyaretlerinde eski Demokrat Partililer Habeş’i bağrına bastı. Ortaca esnaf Odası, Şöförler Odası, Emniyet Müdürlüğü,...

Şampiyon aday hızlı başladı

Geçtiğimiz günlerde İlçe Meclis üyelerini tamamlayarak seçim çalışmalarına başlayan Habeş sahaya indi.Saha ziyaretlerinde eski Demokrat Partililer Habeş’i bağrına bastı. Ortaca esnaf Odası, Şöförler Odası, Emniyet Müdürlüğü, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik’i ziyaret eden Habeş gördüğü ilgiden çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Seçim çalışmalarının ilk ziyaretlerinde CHP Ortaca Belediye  Başkan Adayı ve  mevcut belediye Başkanı’nı Hasan Karaçelik’i ziyaret etti. Demokrasilerde insanlar kendini ifade etmesi için siyasetin olması gerektiğini  ve çizgili olarak saygıyı korumak gerektiğini  belirten Karaçelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habeş; “Hasan Karaçelik büyüğümüzdür, biz kendilerine önümüzdeki seçimlerde başarılar diledik , tanıştık bu seviyemizi koruyacağımızı ben özellikle belirttim . Bu davranışım tüm partilerde aday olan arkadaşlarımla devam edecek. İlk önce insanız her görüşe saygımız var, Demokrat Parti renklerinde tüm siyasi görüşler yer alıyor” dedi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.