Salihpaşalar’da gömülü ceset bulundu

Menteşe ilçesi Salihpaşalar mahallesi kırsalında bir tarla içinde toprağa gömülü erkek cesedi bulundu. Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri erkek cesedinin kimliğinin tespiti için civardaki mermer fabrikaları ve diğer...

Salihpaşalar’da gömülü ceset bulundu

Menteşe ilçesi Salihpaşalar mahallesi kırsalında bir tarla içinde toprağa gömülü erkek cesedi bulundu. Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri erkek cesedinin kimliğinin tespiti için civardaki mermer fabrikaları ve diğer işyerlerinde çalışma başlattı.

Önceki gün akşam saatlerinde tarlanın yanında yazlık evi bulunan bir vatandaş, yağmur suyu ile çöken yeni kazılmış alan fark etti. Kazılan alanı merak eden vatandaş kürek ile toprağı kazdığı esnada erkek cesedi ile karşılaştı. Vatandaş 156 Jandarma ihbar hattını arayarak bilgi verdi. Olay yerine gelen Menteşe İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, toprağa gömülü erkek cesedi ile karşılaştı. 45-50 yaşlarında olduğu tahmin edilen erkek cesedinin üzerinde sadece eşofman bulundu. Başından iki el kurşunla öldürüldüğü öğrenilen kimliksiz şahsın bir-iki gün öce öldürüldüğü tahmin ediliyor. Ceset kimlik tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Öte yandan, üzerinden kimlik çıkmayan erkek cesedinin kimliğinin tespiti için Menteşe İlçe Jandarma ekipleri Salihpaşalar ve Bayır Mahallesinde özellikle mermer fabrikalarında ve diğer işyerlerinde araştırma başlattı. İşyerlerinde uzun süredir işe gelmeyen personelin olup olmadığını soran Jandarma ekipleri, araştırmalarını sürdürüyor.

Bu haber toplam 97 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.