Saklıkent sıcaktan sığınma noktası

Muğla ile Antalya'yı birbirinden ayıran ve eşsiz akarsuyu ile dünyanın en büyük kanyonları arasında gösterilen Saklıkent Kanyonu, şu günlerde yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.Küçük büyük...

Saklıkent sıcaktan sığınma noktası

Muğla ile Antalya'yı birbirinden ayıran ve eşsiz akarsuyu ile dünyanın en büyük kanyonları arasında gösterilen Saklıkent Kanyonu, şu günlerde yaşanan aşırı sıcaklar nedeniyle ziyaretçi akınına uğruyor.

Küçük büyük herkesin yoğun ilgi gösterdiği Saklıkent artan sıcaklarla birlikte iyice kalabalıklaştı. Saklıkent'e bir günde 3 bini aşkın tatilcinin giriş yaptığı öğrenildi. Avrupa ve Türkiye'nin değişik yerlerinden gelen turistler Saklıkent'te buz gibi suların içerisinde aşırı sıcak havanın etkisinden kurtulmaya çalışıyor.

Mevsim normallerinin 5-6 derece üzerinde seyreden sıcaklara karşı yerli ve yabancı turistler kanyonun içerisine biran önce kendilerini atabilmek için gişe önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Jeep, safari ve özel turlarla Fethiye'ye 45 kilometre uzaklıktaki Saklıkent'e gelen turistler kanyona girdikten sonra kendilerini, buz gibi suların içerisine atıyor.

Türkiye'nin farklı bölgelerinden, başta İngiltere olmak üzere Avrupa ülkeleri ile Rusya ve Japonya’dan gelen tatilciler, Saklıkent'te huzur bulduklarını söylüyor. Doğa harikası Saklıkent kanyonu yurt içinden gelen yerli turistlerin de tercih ve uğrak noktalarının başında geliyor.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.