SAKIN ANIZ YAKMAYIN, ORMANA GİRMEYİN!

MUSTAFA AKTAŞGeçtiğimiz sene yangın felaketi yaşayan ve bu senede Marmaris’te çıkan orman yangınlarından dolayı yetkililer 1 Haziran itibari ile ormanlık alanlara yetkililerden başkasının giriş çıkışa yasaklandığı, anız,...

SAKIN ANIZ YAKMAYIN, ORMANA GİRMEYİN!

MUSTAFA AKTAŞ

Geçtiğimiz sene yangın felaketi yaşayan ve bu senede Marmaris’te çıkan orman yangınlarından dolayı yetkililer 1 Haziran itibari ile ormanlık alanlara yetkililerden başkasının giriş çıkışa yasaklandığı, anız, bağ-bahçe, zeytinlik ve tarla temizliğinden meydana gelen dalların ve her türlü bitki örtüsünün yakılmasının yasaklandığını belirtti.

Yatağan Kaymakamlığı koordinesinde orman yangınları konusunda tedbirler alındı.  1 Haziran itibari ile ormanlık sahalara yetkililerden başkasının giriş çıkışa yasaklandı.  Anız, bağ-bahçe, zeytinlik ve tarla temizliğinden meydana gelen dalların ve her türlü bitki örtüsünün yakılmasının yasaklandı.

Zorunlu durumlarda yetkililerden izin alınacak.  Yetkililer, kurallara mutlaka uyulması, uymayanların hakkında yasal işlem yapılacağının altını çiziyor. Bir duman görüldüğünde 112’i aranması isteniyor.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.