Şaka olsun diye aday yaptılar

Fethiye Çalış’ta esnaf Adnan Daşdan için arkadaşları şaka olsun diye muhtar adayı afişi bastırdı. Çalış Muhtar Adayı diye tanıtıp “Edi” lakabı koydular. Ardından ise ilginç aza adayları belirledi.Çalış’ta gümüş...

Şaka olsun diye aday yaptılar

Fethiye Çalış’ta esnaf Adnan Daşdan için arkadaşları şaka olsun diye muhtar adayı afişi bastırdı. Çalış Muhtar Adayı diye tanıtıp “Edi” lakabı koydular. Ardından ise ilginç aza adayları belirledi.

Çalış’ta gümüş eşya satan Adnan Daşdan’a kimliği meçhul muzip arkadaşları tarafından ilginç bir şaka yapıldı. Adnan Daşdan adına yaptırılan muhtar adaylığı afişlerinde 3 ayrı da aza adayları belirlendi. Adnan Daşdan’a “Edi” adı verilen afişlerde azalar Ömer Sel “Kovboy”, Ercan Tokatçıoğlu “fırıldak”, Levent Yener “Kanka-tere” isimleriyle yazıldı.

Adnan Daşdan afişleri gördüğünde büyük şok yaşadığını belirterek “Arkadaşlar beni aday yapmışlar. Benim böyle bir şeyle alakam yok. Espri olsun diye yapmışlar. Muhtar adayı değilim, olma gibi bir düşüncemde yok. Afişleri gören beni arıyor “muhtar bey” diye. Azalarımız çok asilzade olmuş. Lakaplarını da sevdim” dedi.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.