Şairler Fethiye’de buluştu

FETAV Kültür Komisyonu Üyesi Fethiye’nin yerel şairleri kitap imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.Keçi Kitabevi’nde Fetav Kültür ve Edebiyat Günleri programı kapsamında düzenlenen etkinlikte; Fetav Kültür Komisyonu üyesi...

Şairler Fethiye’de buluştu

FETAV Kültür Komisyonu Üyesi Fethiye’nin yerel şairleri kitap imza gününde okurlarıyla bir araya geldi.

Keçi Kitabevi’nde Fetav Kültür ve Edebiyat Günleri programı kapsamında düzenlenen etkinlikte; Fetav Kültür Komisyonu üyesi şairler; Nurettin Aktaş, Recai Şahin ve Coşkun Karabulut söyleyişi de bulunup kitaplarını imzaladı.

FETAV Kültür Komisyonu Üyesi şairlerinden; Recai Şahin, Nurettin Aktaş ve Coşkun Karabulut kitaplarının tanıtımlarını yaparken, bu etkinlikte; Şair Nurettin Aktaş “Değirmentaşı”, Şair Recai Şahin “Eskiden” ve “Ders Alanlar”, Şair ve Yazar Coşkun Karabulut ise “Pılı Pırtı” adlı kitaplarının tanıtımını yaparak imzaladı.

Coşkun Karabulut “Bu gün FETAV Kültür Komisyonunun edebiyat etkinlikleri kapsamında şairlerimizle birlikte bir imza günü yapmaktayız. Şairlerimiz ile burada yeni çıkan kitaplarımızı okurlarımızla buluşturmaktayız. Bu tür etkinlikler önümüzdeki günlerde devam edecektir. Bu etkinlikten dolayı Fetav’a ve ev sahipliği yapan Keçi Kitapevi’ne çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.